Wide Screen
Image default
Játékok

Még a hónapban látjuk az Xbox Series X belsős játékait

Heteken belül feltárul a jövő.

Az idei nyár gaming szempontból is erősen átszerveződött, az E3 lefújásának példáját az összes nagy videojátékos rendezvény követte. Nem meglepő módon a Sony önálló showt rendezett következő nagy dobásának, hiszen már eddig is távol maradtak az eseménytől. Csak idő kérdése volt, hogy a nagy PlayStation 5 leleplező gálát mikor követi az ősi rivális újabb bemutatója, hiszen a gépet és a third party játékokat már megmutatták nekünk. A Microsoft a mai napon hivatalos Twitter fiókján bejelentette, július 23-án ismerhetjük meg a következő generációs gép belsős stúdiók által fejlesztett kínálatát.

Érthető okokból igyekszik titokban tartani a részleteket a techóriás, azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy a Series X-re bejelentett legnagyobb cím, a Halo Infinite biztosan bemutatkozik, alighanem gameplay felvételek kíséretében. Ezen felül különböző saját gyártású, az Xbox Game Studios által kiadott játékokra is számíthatunk, valószínűleg további exkluzívokról és nyitócímekről is lerántják majd a leplet. Szó lesz az Xbox One további támogatásának részleteiről és a cross-platform megoldás működéséről is.

Nagyon meglepődnénk, ha a már bejelentett címek nem kapnának új ízelítőket. Szinte biztosra vehetjük a Grounded, a Wasteland 3 és a Microsoft Flight Simulator feltűnését, de valószínűleg a Senua’s Saga: Hellblade II is tiszteletét teszi majd. A szakértők számítanak valami nagy dobásra a Microsoft új stúdiójától, a The Initiative-től is, de ezek egyelőre csak találgatások, és a hivatalos bejelentésig érdemes csak mértékkel ujjongani.

Az Xbox Games Showcase stream július 23-án, magyar idő szerint délután hatkor indul, YouTube-on, Twitchen és Facebookon is élőben közvetíti majd hivatalos csatornáin a Microsoft.

Még több a témában...

Konzolokra is ellátogat Alto mindkét kalandja

Szarka Roland

Új előzetesen a Project Cars 3

Fonyódi Dávid

Pókember is csatlakozik a Marvel’s Avengershez, de csak PS5-ön

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat