Matthew McConaughey

Matthew McConaughey ezt a Marvel karaktert szerette volna eljátszani, de elutasították jelentkezését

Valakinek még nem jött össze, hogy a világ legnagyobb univerzumában szerepeljen.

Az Oscar-díjas színész egyike azoknak az A-listás színészeknek, akik még nem kaptak szerepet a Marvel Moziverzumban. Sokan feltették már a kérdést magukban, hogy miért, mi lehet az oka, hogy McConaughey még nem kapott szerepet. Nos, nemrég maga a színész árulta el, hogy valójában ő jelentkezett korábban az egyik népszerű Marvel karakter szerepére, azonban valaki más kapta meg a szerepet.

Bár szerepet még nem kapott egyik filmben sem, nevét már több alkalommal is összefüggésbe hozták készülő alkotásokkal. Néhány éve A galaxis őrzői vol. 2. forgatása előtt pletykáltak róla, hogy ő lehet Egó, az élő bolygó a filmben, amit végül Kurt Russell kapott. A legtöbb rajongó Norman Osborn szerepében is szívesen látná a színészt. Az Oscorp Industries vezérének nevéről ugyancsak sokat lehet hallani a Pókember: Idegenben bemutatója után, de már Adam Warlock neve is felmerült. A színész azonban most bevallotta, hogy ezek közül egyik szerepre sem jelentkezett, ő Hulk szerepére pályázott.

Az elmúlt két évtizedben három színészt is láttunk Hulk bőrében. Előbb Eric Bana, majd Edward Norton, végül pedig Mark Ruffalo keltette életre a nagy zöld melákot. A Happy Sad Confused podcast műsor legutóbbi adásának vendége Matthew McConaughey volt. A színész arról mesélt, hogy az elmúlt években számos franchise-nál próbálkozott, de többször is visszautasították, és még a Marvel ajtaján is kopogtatott.

Annyit mondtak, köszönjük, de nem.Matthew McConaughey

Sokan megkérdőjelezik, hogy Ruffalo által életre keltett Hulk mennyiben önmaga, és a színész mennyiben nyomja rá saját stílusát a karakterre. Lehet vitatkozni ezen, de a Marvel Moziverzum után mást aligha tudnánk elképzelni Ruffalón kívül a karakter bőrében. Hulkkal legközelebb a She-Hulk Disney+ sorozatban találkozhatunk, amire a színész is utalt már egy korábbi interjúban, de hogy filmes berkekben melyik alkotásban kap szerepet, egyelőre nem ismert.

Bosszúállók: Végjáték
Total
7
Shares
Previous Article
Uncharted

Álomnak tűnik, de nem az, tényleg leforgatták az Uncharted filmes adaptációját

Next Article

TESZT: Gibbous: A Cthulhu Adventure

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!