Matt Reeves rendező Batmant Cézárhoz hasonlította

A rendező szerint a két film főszereplője nagyon hasonlít egymáshoz, mindketten erős vonásokkal rendelkeznek.

A rendező szerint a két film főszereplője nagyon hasonlít egymáshoz, mindketten erős vonásokkal rendelkeznek.

Egy ideje már köztudott, hogy Ben Affleck távozása után A majmok bolygója franchise vezető embere, Matt Reeves váltja Afflecket a rendezői székben a Warner Bros. és a DC Comics új Batman-rebootjánál. Sajnos magáról a The Batmanről továbbra sem sokat tudunk, s ez vélhetően nyárig nem is fog változni, hiszen Reeves még mindig A majmok bolygója: Háború című filmmel van elfoglalva. Lassan azért áttérhet az új projektre is.

Matt Reeves egy rendezői zseni, aki már 2008-ban megcsillogtatta tehetségét a Cloverfielddel, de a lécet magasra igazán csak A majmok bolygója: Forradalommal tette. És már úton van a befejező rész is, a Háború, melyben Cézár által vezette majmok végső ütközetre készülnek az emberekkel, akiket egy hataloméhes tábornok, Colonel (Woody Harrelson) vezet. A film bemutatója egyébként 2017. július 14-én lesz, így ennek okán a rendező elmondta, hogy mennyire is hasonlít Bruce Wayne/Batman személye Cézárhoz A majmok bolygójában:

Különös dolog, hogy két olyan franchisezal dolgozom most, melyekhez leginkább kötődtem gyerekkoromban. Gyerekként Batman megszállottja voltam. Amit oly értékesnek találtam a karakterben az az, hogy miközben szuperhős nincs emberfeletti képessége, ő is csak egy ember. Egy meggyötört lélek, aki küzd a múltja ellen és próbál utat találni a világban, amelyet annyi rossz ért, és hogy ezen próbál meg változtatni… Egy erőteljes karakter, csakúgy, mint Cézár.

Nem emlékszem, hogy valaha bárki is hasonlította-e a Sötét lovagot egy majomhoz, még ha az a majom Cézár is, de ahhoz nem férhet kétség, hogy Reevestől jobb rendezőt keresve sem találhattak volna a bukdácsoló DC Comics legerősebb karakteréhez. Reeves nem csak rendezőként érkezett a Warnerhoz, hanem produceri feladatokat is ellát a projektnél, így mindent úgy alakíthat ki, ahogy ő azt legjobbnak találja.

Matt Reevest legközelebb július 14-én A majmok bolygója: Háború bemutatóján láthatjuk, de hogy mikor kezdi forgatni, s mikor lesz a The Batman bemutatója, egyelőre nem tudni.

Total
0
Shares
Previous Article

Rian Johnson választ adott, Kylo Ren sebhelye miért került máshová Az utolsó Jedikben

Next Article

KRITIKA: A tökéletes gyilkos

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!