x
Close


Közelgő események

Filmek

Matt Reeves megerősítette, tárgyal a Batman folytatásáról a Warner Bros. stúdióval

A Batman csak a kezdet, már a folytatásról egyeztetnek.

Matt Reeves megerősítette, tárgyal a Batman folytatásáról a Warner Bros. stúdióval
  • Publishedfebruár 24, 2022

Ahogy az várható volt, Matt Reeves elárulta, hogy már az ezelőtt tárgyal a Warner Bros. stúdióval a Batman folytatásáról, hogy az első részt bemutatták volna a mozikban. A rendező már korábban is tett utalásokat arra, hogy trilógián dolgozik, de hivatalosan csak most ismerte el, hogy már megbeszélések folynak a második részről.

A Batman című film körül kialakult várakozása minden eddiginél nagyobb, hiszen a DC Comics legújabb adaptáció premierjét több alkalommal is el kellett halasztani, de jövő héten végre kijön a mozikba az új rész Robert Pattinson főszereplésével. Sok kritikus már látta a filmet, de az embargó csak hétfőn jár le, addig viszont nem oszthatnak meg kritikát a legújabb résszel kapcsolatban. Ez azonban nem szegte kedvét Matt Reeves rendezőnek és a stúdiónak, ők ugyanis bíznak a filmben, hogy egy új filmsorozatot indíthatnak el ezzel a résszel, és már a folytatásról tárgyalnak.

Matt Reeves korábban elismerte, hogy szüksége van egy kis szünetre, mielőtt elkezdene dolgozni a Batman folytatásán, de azt is megosztotta, hogy izgatottan várja, hogy újabb történeteket meséljen Gotham városban. A mozifilm mellett készül az HBO Max spinoff-sorozata is, ami szintén Gotham korrupt rendőreit mutatja be, jól jelzi ez is, hogy a stúdió bízik a jövő héten érkező film sikerében. A Batman vörös szőnyeges premierjén Reeves a The Independentnek elmondta, hogy a stúdióval már arról egyeztet, hogy mi lesz a következő Robert Pattinson Sötét Lovagjával.

Tényleg hiszek abban, amit csináltunk, és nagyon izgatott lennék, ha több történetet mesélhetnénk el… Már most is mesélünk más történeteket a streaming térben, csinálunk dolgokat HBO Maxon, Colin [Farrell] főszereplésével készítünk egy Pingvin-sorozatot, ami szuper király lesz. És más dolgokon is dolgozunk, de már elkezdtünk beszélgetni egy újabb filmről.

Matt Reeves

Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk.

Batman 2022. március 3-án kerül bemutatásra kizárólag a mozikban.

The Batman
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.