Batman

Matt Reeves elmondása szerint a Batman egyik spinoff-sorozata az Arkham Asylumra fókuszál majd

Fejlesztés alatt rájöttek, jobb ha rendőrök helyett az intézményre fókuszálnak.

Azt már korábbról tudni lehet, hogy több sorozat is készül a múlt héten bemutatott Batman című filmhez. Tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy Colin Farrell főszereplésével Pingvinről is sorozatot mintáznak, valamint érkezik egy Gotham City PD spin-off sorozata az HBO Maxre, ami szintén abban a világban játszódik, mint amiben a film, azonban történt egy fontos változtatás a sorozat körül.

A Games Radar azt írja most, hogy a GCPD-központú sorozat a Batman karrierjének “első évében” játszódott volna, és a film Gotham City korrupció anatómiáját mutatta volna be a képernyőn. Matt Reeves rendező azonban most egészben érdekes dolgot árult el, miszerint a fókusz a legendás Arkham Asylumon lesz, az intézetre, amely Batman számos gazemberének ad otthon.

A GCDP-és dolog, ez a történet egyfajta fejlődésen ment át, mi valójában most már inkább az irányba mozdult el, hogy pontosan mi történne az Arkham világában, ahogy ez kapcsolódik a most kijött filmünkhöz, és néhány karakterekhez, az eredetükhöz – majdnem olyan ez, mint egy horrorfilm vagy kísértetház, amit Arkhamnek hívnak. Az ötlet, hogy ahogy Gotham is egy karakter a filmben, úgy szeretném, ha Arkham is egy karakterként létezne, hogy az ember úgy menjen be ebbe a környezetbe, és úgy találkozzon ezekkel a karakterekkel, hogy az igazán frissnek tűnjön. Ahogy elkezdtünk dolgozni a munkán, Gotham története fejlődésnek indult, és úgy éreztük, hogy “Várj, ebbe bele kéne vágnunk”. Valahogy így történt.Matt Reeves

Arkham mindig nagy szerepet játszott, és sokan egyetértenek abban, hogy egy sorozat nagyszerű kiindulópont lehetne egy nagyobb történet elmeséléséhez és Robert Pattinson által játszott Sötét Lovag megértéséhez. A sorozat állítólag a Batman előtt játszódik, vagyis valamikor akkor, amikor Bruce Wayne denevérjelmezt ragad, hogy felszámolja Gotham bűnözőit, egyszóval a város legsötétebb időszakát ismerhetjük meg.

Már készül egy másik spin-off, amely Colin Farrell Pingvinjére fókuszál, és Oswald Cobblepot felemelkedését mutatja be Gotham alvilágából. Farrell nem viccelt, amikor azt nyilatkozta, hogy alig néhány percet kap a filmben, de okkal tették mindezt. Abszolút nagy potenciát rejt a karakter bemutatása. Dylan Clark, a sorozat egyik producere a Sebhelyesarcúhoz hasonlította a sorozatot.

A Batman a hétvégén 128,5 millió dolláros bevétellel nyitott a tengerentúlon, és a pandémia után egyedül csak a Pókember: Nincs hazaút tudott több bevételt termelnie az első napokban. A Batman amerikai nyitóhétvégéje a 2022-es év eddigi legerősebbje, és minden idők ötödik legjobb márciusi nyitása.

Batman
Total
1
Shares
Previous Article
She-Hulk

A She-Hulk promóciós képein végre teljes szerelésben láthatjuk Tatiana Maslany karakterét

Next Article
Darth Vader

Hayden Christensent először pillanthatjuk meg Darth Vader szerepében az Obi-Wan Kenobi legújabb fotóján

Related Posts