Főoldal Filmek Matt Reeves egy háromperces részletet osztott meg a Batman c. filmből
Filmek

Matt Reeves egy háromperces részletet osztott meg a Batman c. filmből

Durva filmnek ígérkezik a Batman legújabb adaptációja.

456
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Matt Reeves azután tette közzé a 4K formátumban a szóban forgó jelenetet, hogy az a múlt héten kiszivárgott. A filmből kivágott új felvételt közvetlenül a rendező hivatalos videomegosztó-portáljára töltötte fel Reeves, ami azt a temetést mutatja be, amikor Rébusz (Paul Dano) egy autóval emberek közzé hajt.

A hosszú, háromperces videón Bruce Wayne (Pattinson) látható, aki szintén részt vesz Gotham City polgármesterének, Don Mitchell Jr-nak (Rupert Penry-Jones) a temetésén. A szóban forgó jelenetet többször is láttuk már, kezdve az első teaser előzetessel, de ilyen hosszúságban és részletesen eddig még nem nézhettük meg.

A ravatalozón kívülről sikolyokra lehetünk figyelmesek, mielőtt egy autó a tömegbe hajt. James Gordon (Jeffrey Wright), a gothami rendőrség rendőrfőnöke felszólítja a sofőrt, hogy szálljon ki a kocsiból, majd Gil Colson (Peter Sarsgaard) kerületi ügyész száll ki, akinek száját beragasztották, a nyakára egy bombát szíjaztak és a mellkasára egy levelet tűztek, amelyen az áll: “Batmannek”.

Megnézve a klipet nagyobb értelmet kap Reeves korábbi kijelentése is, amelyben úgy hivatkozik a filmre, hogy “majdnem horror” lett belőle. Hetekkel korábban már kiszivárgott, hogy a The Batman az erőszak és bosszú ellenére csak PG-13-as karikat kapott az Egyesült Államokban, de az MPA közlése szerint még így is durva kalandnak ígérkezik a Sötét Lovag legújabb feldolgozása.

Matt Reeves írta és rendezte The Batman című film március 3-án kerül bemutatásra a mozikban, és kizárólag ott lesz látható a Sötét Lovag legújabb története 45 napig. Áprilisban pedig már az HBO Maxen is elérhető lesz online.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.