Matt Damon is csatlakozott a Batman-filmhez?

A színész arról beszélt, hogy szívesen játszana szuperhőst a jövőben.

A színész arról beszélt, hogy szívesen játszana szuperhőst a jövőben.

Nem csak azt árulta el a Matt Damon, hogy hősködni szeretne egy képregényfilmben, hanem meg is jelölte, melyikben szeretne bemutatkozni. Szívéhez a Ben Affleck-féle Batman áll legközelebb. Ezzel talán hivatalosan is bejelentkezett egy szerepre? Vagy még többről van szó, talán már tényként kell kezelni karakterét?

A sztár jelenleg arra vár, hogy az utolsó filmjét, a Jason Bourne-t bemutassák a mozik. A július 28-án érkező Jason Bourne-film már az ötödik lesz a franchise életében, ez pedig azt igazolja, jól megy a szekere a szériának. Ám, ez nem zárja ki annak az esélyét, hogy a jövőben szuperhősként tűnjön fel egy DC Comics vagy Marvel részben.

A hír a JoBlo-nak adott interjúban jelent meg, mikor az újságnál Matt Damont a jövőjéről kérdezték. A színész elmondta, jelenleg szabad, így kész szuperhősködni. Üzent a The Batman reboot rendezőjének, Ben Affleck-nek, aki gőzerővel dolgozik a film forgatókönyvén jelenleg. Elképzelhető, hogy az akciófilmek, és sci-fi-filmek sztárja most új területre merészkedik. Vajon jól állna neki a „rajzolt” karakter?

Total
0
Shares
Previous Article

TV Spotot kapott a Star Trek: Mindenen túl

Next Article

Láncra vert képen tűnt fel Hobbs a Halálos iramban 8-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!