Matt Damon hatására nem játssza már Batmant Az Igazság Ligájának sztárja, Ben Affleck

Sokat hallottuk Ben Afflecktől, hogy úgy döntött, otthagyja Batman szerepét, most végre elmondta, hogy régi barátja, Matt Damon motiválta erre a döntésre.

Ben Affleck feltűnik Bruce Wayne/Batman szerepében a The Flash-ben, viszont nemrég megerősítette, hogy ez lesz az utolsó alkalma a Sötét Lovagként. A Tender Bar sztárja Az Igazság Ligájának bemutatása után szögre akasztotta a köpenyét és a maszkját, és most elárulta, hogy a karaktertől való eltávolodására Matt Damon volt hatással.

Affleck egy Damonnak adott interjújában kifejtette Az Igazság Ligája forgatásán megélt negatív tapasztalatait, és bevallotta régi barátjának, hogy a vele való beszélgetés segített neki eldönteni, hogy inkább más projektekkel fog foglalkozni.

Nem szerettem ott lenni. Nem gondoltam érdekesnek. Aztán történt néhány szörnyű dolog. Ez volt az pont, amikor azt mondtam, hogy nem csinálom tovább.

Valójában beszéltem veled erről, és te nagy mértékben befolyásoltad ezt a döntést. Olyan dolgokat szeretnék csinálni, amik örömet okoznak. Mint amikor Az utolsó párbajt forgattuk, akkor mindennap szórakoztató volt. Nem én voltam a film sztárja, még csak szimpatikus sem volt a karakterem, egy gonosz voltam. Nem azokat a dolgokat testesítettem meg, amikről úgy gondoltam, hogy kellene, amikor elkezdtem, mégis csodálatos élmény volt. És ezek mind olyan dolgok voltak, amiket nem hajkurásztam, csak úgy jöttek.Ben Affleck

Az utolsó párbaj nem teljesített olyan jól a kasszáknál, viszont streamingen annál inkább. Affleck úgy gondolja, a kisebb, alacsony költségvetésű filmeknek a mozikban nincsenek túl fényes kilátásaik.

The Batman

Úgy gondolom, a mozifilmek egyre drágábbá és eseményközpontúvá fognak válni. Főleg fiataloknak fognak szólni, és leginkább arról, hogy „Hé, annyira beleszerettem a Marvel Univerzumba, alig várom mi történik ezután”. Évente 40 film lesz a moziban, valószínűleg mind IP, folytatás, animációs.

Affleck korábban kifejtette, hogy már nem érdeklik az IP filmek, és ezek a megjegyzések csak tovább erősítik a vágyát, hogy maga mögött hagyja a nagy, kasszasiker filmek világát. Szóval ne várjuk, hogy egyhamar felbukkanjon az MCU-ban.

Total
13
Shares
Previous Article
Tőrbe ejtve

A Netflix kitűzte a Tőrbe ejtve 2. bemutatóját, amit a mozikban is megnézhetünk majd

Next Article
A kutya karmai közt

A kutya karmai közt kritika

Related Posts