x
Close


Közelgő események

Játékok

Mától megérkezik a horror következő generációja a Resident Evil Village személyében

Végre elérhetővé vált a Resident Evil széria következő zseniális része.

Mától megérkezik a horror következő generációja a Resident Evil Village személyében
  • Publishedmájus 7, 2021

A várva-várt túlélőhorror, a Resident Evil Village mától kapható PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra és PC-re is. A Village keretében a játékosoknak a túlélésért kell küzdeniük egy elhagyatott, hófedte faluban, ahol rejtélyes karakterek és hátborzongató lények várnak rájuk. Ez az akciódús cím a díjnyertes Resident Evil-sorozat nyolcadik fő játéka, ami idén ünnepli 25. évfordulóját és világszerte több, mint 107 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. A Resident Evil Village PlayStation 4 változatával rendelkezők ingyenesen frissíthetnek a digitális PlayStation 5 verzióra, az Xbox Series X és Xbox One verzió pedig Smart Delivery támogatással rendelkezik.

A Resident Evil Village folytatja Ethan Winters félelmetes, a Resident Evil 7 Biohazard keretében kezdődött történetét, melyben feltűnnek a sorozat olyan közkedvelt hősei, mint Chris Redfield és olyan félelmetes új ellenfelek, mint Lady Dimitrescu számos más rejtélyes karakter oldalán, ahogy Ethan lánya megmentéséért küzd. Az intenzív sztori kampány mellett a Resident Evil Village keretében visszatér a közönség kedvenc The Mercenaries mód is. Ez az extra játékmód a kampány teljesítését követően válik elérhetővé, és új funkciókkal kibővítve újabb kihívásokat biztosít a játékosoknak, hogy új módokon fedezzék fel a falut Ethan történetének teljesítése után.

A legújabb konzolos technológiák a Capcom szabadalmazott RE Engine motorjával párosítva, ami már olyan elismert címeket keltett életre, mint a Resident Evil 7 Biohazard, a Resident Evil 2, a Resident Evil 3, és a Devil May Cry 5, most az eddigi legrealisztikusabb túlélőhorror élményt hozza el. Nemsokára a mi tesztünk is érkezik belőle, ti be fogjátok szerezni ezt a zseniális játékot?

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.