Wide Screen
Image default
Filmek

Marvel Kapitány vázolja a tervet a Bosszúállók: Végjáték első videoklipjén

A Good Morning America című reggeli műsorban bemutatták a Bosszúállók: Végjáték első teljes értékű videoklipjét.

Az univerzum és a Föld megmentése az eredeti hat Bosszúállón – Amerika kapitány, Vasember, Thor, Hulk, Fekete Özvegy és Sólyomszem -, a frissen csatlakozott Marvel Kapitányon és az egyetlen Galaxis Őrzőn, Mordályon múlik a Végtelen háború folytatásában, miután Thanos az előzmény végén egy csettintéssel kiirtotta pontosan az univerzum felét.

Első blikkre úgy tűnik, hogy a bemutatott jelenet annak az új előzetesnek egy töredéke, amit a CinemeConon mutattak be a rajongóknak, hiszen ez pontosan megegyezik azzal a leírással, mint amit hétvégén láttak a rajongók. A klipben Marvel Kapitány (Brie Larson) azzal a tervvel áll elő, hogy a Végtelen Kesztyűt és a Végtelen Köveket használják, hogy visszafordítsák a Megtizedelés hatásait, valamint hogy visszahozzanak mindenkit, aki Thanos áldozata lett. Mikor Bruce Banner (Mark Ruffalo) felteszi a kérdést a csapatnak, miből gondolják, hogy ezúttal máshogy végződik Thanos elleni harc, Danvers csak annyit felel:

mert korábban nem voltam veletek.

A jelenet alighanem a film elején található, és közvetlen a Marvel Kapitány stáblista utáni jelenet folytatása lehet, amikor Carol Danvers Nick Fury vészcsipogója miatt megjelenik a Bosszúállók főhadiszállásán. Talán ez lehet a visszavágó első próbálkozása, mikor megpróbálják megállítani Thanost.

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat