Wide Screen
Image default
Filmek

Leírást kaptunk a CinemaConon bemutatott Bosszúállók: Végjáték előzetesről

Alig pár nap telt el, hogy új előzetest kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból, ám a rajongóknak új jelenetekkel kedveskedtek a CinemaConon.

Alig pár nap telt el, hogy új előzetest kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból, ám a rajongóknak új jelenetekkel kedveskedtek a CinemaConon.

A Disney és a 20th Century Fox közös panellel várta Las Vegas-i eseményre kilátogatókat tegnap, ahol többek között új jelenetekkel is gazdagodtak a képregények szerelmesei, hiszen a mikiegeres cég eddig nem látott felvételeket mutatott a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásából. Sajnos mi nem láthattuk a trailert, de többen megosztották a látottakat az esemény után, amik meglehetősen spoileresre sikerültek.

Igazán nincs nagy jelentősége, hogy Marvel Kapitány mivel töltötte az idejét a bemutatkozó része és a Végjáték között, Thanos használta-e a Végtelen Kövek erejét a csettintés óta, milyen tervvel állnak elő a Bosszúállók, hogy megfékezzék az Őrült Titánt és még rengeteg kérdésre kell választ kapnunk április végén, de ezekből már most kaptunk egy kis csemegét.

Hol van Thanos?

Az új jelenet azzal indít, hogy Marvel Kapitány egyedül indul legyőzni Thanost, de a Bosszúállók meggyőzik arról, hogy egyedül nem lenne képes rá. Mikor Fekete Özvegy megjegyzi, hogy még nem is tudják, merre van a Titán, Nebula közbevág, hogy apja mesélt neki egy kerti bolygóról, ahova terve után szeretne majd visszavonulni. A Végtelen háború eseményei után erről már láttunk jelenetet, hiszen Thanos békés, zöld bolygóra menekült a Megtizedelés után.

Ezután Mordály egy hologramot vesz elő zsebéből, hogy megmutasson egy bolygót, ahol két nappal korábban hatalmas energiakitörést érzékeltek a műszerek. Igen, Thanos ismét használta a Végtelen Kövek erejét.

Még több a témában...

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat