Scorsese

Martin Scorsese lánya Marveles csomagolópapírba csomagolta apja ajándékát

Ezt nevezzük mega-über trollkodásnak, Martin Scorsese rendező lánya alaposan megviccelte apját a Marvel-balhék után.

Ezt nevezzük mega-über trollkodásnak, Martin Scorsese rendező lánya alaposan megviccelte apját a Marvel-balhék után.

Martin Scorsese rendező lánya, Francesca Scorsese úgy döntött, hogy apja karácsonyi ajándékait Marvel témájú csomagolópapírba csomagolja. A Reddit-felhasználók meg is örökítették a dolgot, miután Francesca Instagram-sztoriban osztotta meg a furcsaságot, melyben apja ajándékait mutatta meg a követőinek, amit a Bosszúállókról mintázott csomagolópapírral borított. És ha mindez még nem lett volna elég, akkor a csomagon a következő felirat szerepelt:

Nézd, mibe csomagoltam apa karácsonyi ajándékait.

A világhálót azóta már bejárta a kép, természetesen a Marvel ügyeletes poéngyárosához, James Gunnhoz is eljutott, aki azonnal továbbosztotta a képet Twitteren egy olyan megjegyzéssel, hogy őt kevésbé zavarná, ha a Viharszigetről mintázó papírba csomagolták volna az ajándékát.

Hollywood rendezőóriása és a Marvel között a háború még ősszel robbant ki, mikor Martin Scorsese kicsinyítő és bántó szavakkal írta le a Marvel Moziverzum alkotásait, amiért a nagy mozihálózatok nem karolták fel új filmjét, Az írt – azt azért nem árt tudni, hogy Scorsese ölbe tett kézzel várta, hogy megkeressék. A balhéba becsatlakoztak színészek és rendezők is, Jennifer Aniston is a rendező kijelentésével értett egyet. Persze azóta a balhé átment vicc kategóriába, és inkább csak nevetnek a történteken, mintsem ujjal mutogatnak egymásra.

Martin Scorsese
Total
6
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora már 500 millió dollár fölött hozott a Disneynek

Next Article
Deadpool

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Marvel Studios már a Deadpool 3. részen dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!