Főoldal Filmek Mark Ruffalo most akkor szerepet kap az Amerika kapitány: Szép új világban vagy sem?
Filmek

Mark Ruffalo most akkor szerepet kap az Amerika kapitány: Szép új világban vagy sem?

Egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot Mark Ruffalo szerepével kapcsolatban.

170
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A Hulkot régóta alakító Mark Ruffalo egy sajtóeseményen megerősítette, hogy Bruce Banner szerepében végre visszatér a filmvászonra a Disney+ Amazon: Ügyvéd című sorozata után, és erre először az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben kerül sor. A film bemutatójára idén került volna sor, de a Marvel Studios hónapokkal eltolta a premiert, mivel extrém nagy újraforgatásokra kerül sor.

Mark Ruffalo is szerepelni fog az új Amerika kapitány-filmben?

A színész a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon tartott beszélgetés keretében nyilatkozott a következő kalandjáról a nagy zöld szuperhős szerepében. Arról, hogy milyen szerepet játszik a filmben, nagyon kevés szót ejtett, csupán annyit erősített meg, hogy “nagyszerű lesz”.

“Szó szerint van egy drónjuk, ami követ engem” – viccelődött Ruffalo, utalva a Marvel Studios hírhedt szigorú titoktartási procedúrájára. “A telefonom most is rögzíti az egészet” – folytatta a színész.

Ruffalo nyilatkozata után értetlenül álltunk, hiszen a másik féltől olyan hírek szivárogtak ki, hogy Hulk szerepét kihúzták a filmből. A Variety járt utána a dolgoknak, és több forrás is tisztázta a helyzetet, hogy Mark Ruffalo nem fog szerepelni a filmben. Állítólag a színész csak rosszul fogalmazott, és állítólag azt akarta mondani, hogy a közelgő Amerika kapitány-film valóban a Marvel egyik következő projektje, nem pedig azt, hogy ő is szerepelni fog benne.

A negyedik Amerika kapitány-filmmel kapcsolatban nagyon kevés információ látott napvilágot, de néhány fontos szereplőt már ismerünk, akik feltűnnek benne. A legfontosabb természetesen maga Amerika kapitány, aki ezúttal már Sam Wilson (Anthony Mackie) lesz, valamint Thaddeus Ross, akit William Hurt 2022-ben bekövetkezett halála után mostantól Harrison Ford fog alakítani.

Thaddeus nemcsak a Marvel-rajongók, hanem a Hulk-rajongók számára is fontos karakter. A két karakternek hosszú előélete van a képregényekben, és sok történetben a tábornok végül átváltozott a rettegett Vörös Hulkká. Mivel Ruffalo Hulkja a színész elmondása alapján valamilyen formában felbukkan majd a filmben, ezt vehetjük egy jelnek, hogy a zöld góliát méltó ellenfelet kap Vörös Hulk személyében. Egyelőre arról sem kaptunk információkat, hogy a Szép új világ cselekményszála hogyan kapcsolódik az MCU más történeteihez.

Ruffalo az elmúlt néhány évben kisebb szüneteket iktatott be. Bár a színész szórványosan feltűnt olyan projektekben, mint az Amazon: Ügyvéd és a Mi lenne, ha…?, az utolsó filmes szerepe (ha eltekintünk a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája stáblista alatti jelenetére) 2019-ben volt a Bosszúállók: Végjátékban. A színészkedéssel nem hagyott fel, hiszen más produkciókban feltűnt, mint például legutóbb az Emma Stone főszereplésével készült Szegény párákban.

Az Amerika kapitány: Szép új világ bemutatójára 2025. február 14-én kerül sor a mozikba.

Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika Kapitány
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ LEGO-készlete megerősítette Sam Wilson ellenfelét

Az Amerika kapitány: Szép új világ játékszettje megerősítette, hogy ki lesz a...

Amerika kapitány
Filmek

Extrém nagy újraforgatásokra kerül sor, miután rosszul ment az Amerika Kapitány 4. tesztvetítése

Az újraforgatások miatt kellett eltolni az Amerika Kapitány 4. bemutatóját.