Wide Screen
Image default
Gamer

Máris a Rage 3-on dolgozna az id Software

Az id Software a nyilatkozata alapján nagyon szeretné már elkészíteni a széria harmadik részét.

A Rage 2 éppen csak megérkezett és még csupán tesztelés alatt van nálunk, a kiadó azonban úgy néz ki nem lazsál és eléggé komolyan veszi a dolgokat. Az első és a második rész között 8 év telt el, azonban most nem valószínű, hogy ugyanez meg fog ismétlődni, mivel az id Software szívesen folytatná az erős közepes játékát. Lássuk hát mit nyilatkoztak az ügyben.

“ Igen, természetesen ez a válasz. Mindig is szerettük a sorozatot, hiszen olyan szórakoztató tud lenni. Azt tehetünk vele, amit akarunk. Egyszer arról beszéltünk vele kapcsolatban, hogy milyen is lenne lovagolni óriás csótányokon. Milyen másik széria esetében lenne ennek a beszélgetésnek értelme? Ez egy őrült, élvezetes és izgalmas franchise, reméljük a harmadik részt is minél hamarabb elkészíthetjük”

Sok bizalmat helyez mind az id Software, mind a Bethesda a játékba. A jövő mindenképpen eldönti, hogy milyen irányba is fog haladni a franchise élete. Nemsokára elkészül a mi tesztünk is belőle, ott majd bővebben mesélünk az érzéseinkről az alkotással kapcsolatban.

Még több a témában...

Megvan, milyen hosszú lesz a Microsoft műsora

Héja Szabolcs

Új dolgokat tudhattunk meg az NBA 2K20 MyCarrer módjáról!

Héja Szabolcs

Újabb AAA játékokkal bővül az Xbox Game Pass!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább