Főoldal Filmek Margot Robbie válthatja Emma Stone-t Damien Chazelle új filmjében
Filmek

Margot Robbie válthatja Emma Stone-t Damien Chazelle új filmjében

Emma Stone kiszállt a Babylonból.

496

Damien Chazelle valóságos üstökösként robbant be Hollywoodba, már második nagyjátékfilmje, az egészen kiváló Whiplash is Oscar-jelöléseket, illetve hírnevet hozott számára. Majd jött a Kaliforniai álom és Az első ember, melyek szintén nagy sikert arattak, elérve ezzel azt, hogy Chazelle-t a legígéretesebb rendezők között tartsuk számon, akinek az új projektje mindig kiemelt figyelmet érdemel.

Következő filmje pedig ezektől függetlenül is nagyon ígéretesnek tűnik. A Babylon címre keresztelt projekt a ’30-as, ’40-es évek Hollywoodjába kalauzol majd bennünket, abba a korszakba, amikor még egymás mellett léteztek a néma-, és a hangosfilmek. A történetről többet egyelőre nem tudni, úgy volt azonban, hogy a férfi főszerepet Brad Pitt, a nőit pedig Emma Stone játszhatja majd, utóbbi második alkalommal dolgozhatott volna a rendezővel.

Ez azonban úgy tűnik meghiúsul, a Deadline cikke szerint ugyanis Stone visszaadta a szerepet, ennek oka, hogy nem tudták azt más projektjeivel időben összeegyeztetni. Úgy tűnik azonban, hogy már meg is van az utód, a Paramount a hírek szerint Margot Robbie-t szemelte ki a szerepre, aki viszont Pitt számára nem lesz ismeretlen, hiszen a Volt egyszer egy Hollywoodban már játszottak együtt. A Deadline szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások az ausztrál színésznővel.

A filmet eredetileg 2021 decemberére-2022 januárjára tervezték, azonban valószínű, hogy a vírus, illetve ezen forgatási nehézségek miatt csúszhat a bemutató.

Brad Pitt, Margot Robbie Going On 'Secret Dates' Across Europe? -  GossipCop.com
Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Forma-1
Filmek

Brad Pitt legdrágább filmjében átélhetjük majd az igazi Forma-1-es száguldást

Joseph Krasinski rendező a versenypálya Top Gun: Maverickjét szeretné elhozni.

Barbie
BREAKINGFilmek

A Loki rendezője és Margot Robbie közreműködésével készül az élőszereplős The Sims

Film készül a nagysikerű The Sims-videójátékból, méghozzá Margot Robbie főszereplésével.