Margot Robbie szerint Harley Quinn hamarosan visszatér

A Harley Quinnt alakító színésznő elárulta, hogy hamarabb látjuk karakterét a vásznon, mint azt gondolnák.

A Harley Quinnt alakító színésznő elárulta, hogy hamarabb látjuk karakterét a vásznon, mint azt gondolnák.

Margot Robbie korábban úgy nyilatkozott, hogy Harley Quinn karaktert nagy valószínűséggel már valamikor 2018-ban láthatjuk a mozikban, de azt mégis hogyan? A Joker-lány a következő filmje a nem a Suicide Squad 2. lesz, amit legjobb esetben is csak 2019-ben mutatnak be? Esetleg egy titkos DC Comics filmben látjuk jövőre a karaktert?

A Collider interjújában Robbie utalást tett arra, hogy a bohóc hamarosan visszatér:

Azt hiszem, hogy nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy Harley Quinn visszatérjen. Mindenki keményen dolgozik, köztük magamat is beleértve, hogy Harley Quinn visszatérjen a képernyőre. Szerintem ez hamarosan megtörténik. Annyira sok dolgot kell még felfedezni a karakterrel. Már alig várom! Remélem, hogy jövőre nagyobb filmekkel térünk vissza, melyek sokkal több időt vesznek igénybe, hogy minden összeálljon és elkezdődjön a forgatás.

A Warner Bros. tervéből kiderült, stúdió tervei között szerepel több olyan film is, melyben Harley Quinn is szerepet kap majd, elég csak az Öngyilkos osztag – Suicide Squad második részére gondolni, de nem szabad elfelejtenünk a tervezés alatt álló Gotham City Sirens és az önálló Joker-filmet sem. Nagyon úgy tűnik, hogy a felsorolt filmek közül a Suicide Squad 2. lesz az első olyan film, melyben visszatér Harley Quinn, amit a pletykák szerint Gavin O’Connor rendező jövő ősszel kezd forgatni – valószínűleg a színésznő is csak erre célzott.

Total
0
Shares
Previous Article

Kész katasztrófa a Solo: Egy Star Wars történet

Next Article

Közös képen mutatták meg az Űrdongó-film két főszereplőjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!