x
Close


Közelgő események

Filmek

Már tudni, hogy mikor jön az Az második felvonása

Az Az második része hasonlóan az első részhez két évvel később szeptemberben kerül bemutatásra.

Már tudni, hogy mikor jön az Az második felvonása
  • Publishedszeptember 26, 2017

Az Az második része hasonlóan az első részhez két évvel később szeptemberben kerül bemutatásra.

Stephen King legfélelmetesebb regényéből készült mozifilm kasszát robbantott, két héten keresztül vezette a jegyeladásokat, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a Warner Bros. és New Line stúdiók elkészítik-e a második fejezetet, mely az első rész Vesztesek klubjának felnőtt karaktereire fog fókuszálni.

A legújabb Az adaptáció sikerei után a két stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy az őrült bohóc, Pennywise, 2019. szeptember 6-án visszatér a mozikba, hogy tovább borzolja Derry város felnőtt lakóit.

A stúdió részéről nem véletlen, hogy majdnem napra pontosan két évvel az első rész után mutatja be a második filmet, hiszen ahogy a bevezetőben is leírtuk, a film dönti a rekordokat és a 478 millió dollár (csak az USA-ban 266 millió dollárt hozott eddig, nemzetközileg 212 millió dollárt lapátolt össze) bevételével könnyen elképzelhető, hogy minden idők legtöbbet termelő horrorfilmje lesz az Az. Ez pedig vastagabb alapot is jelent a második részre nézve, jóval többel gazdálkodhat a stáb.

A folytatás forgatókönyvén Gary Daubermen dolgozik, aki az első rész történetét is írta, ugyanakkor Andy Muschietti rendező még nem írt alá a második részre, miközben Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith és David Katzenberg producerek is bíznak a visszatérésben.

Az Az kritikánkat itt olvashatjátok.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.