Pennywise AZ

Már tudni, hogy mikor jön az Az második felvonása

Az Az második része hasonlóan az első részhez két évvel később szeptemberben kerül bemutatásra.

Az Az második része hasonlóan az első részhez két évvel később szeptemberben kerül bemutatásra.

Stephen King legfélelmetesebb regényéből készült mozifilm kasszát robbantott, két héten keresztül vezette a jegyeladásokat, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a Warner Bros. és New Line stúdiók elkészítik-e a második fejezetet, mely az első rész Vesztesek klubjának felnőtt karaktereire fog fókuszálni.

A legújabb Az adaptáció sikerei után a két stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy az őrült bohóc, Pennywise, 2019. szeptember 6-án visszatér a mozikba, hogy tovább borzolja Derry város felnőtt lakóit.

A stúdió részéről nem véletlen, hogy majdnem napra pontosan két évvel az első rész után mutatja be a második filmet, hiszen ahogy a bevezetőben is leírtuk, a film dönti a rekordokat és a 478 millió dollár (csak az USA-ban 266 millió dollárt hozott eddig, nemzetközileg 212 millió dollárt lapátolt össze) bevételével könnyen elképzelhető, hogy minden idők legtöbbet termelő horrorfilmje lesz az Az. Ez pedig vastagabb alapot is jelent a második részre nézve, jóval többel gazdálkodhat a stáb.

A folytatás forgatókönyvén Gary Daubermen dolgozik, aki az első rész történetét is írta, ugyanakkor Andy Muschietti rendező még nem írt alá a második részre, miközben Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith és David Katzenberg producerek is bíznak a visszatérésben.

Az Az kritikánkat itt olvashatjátok.

Total
0
Shares
Previous Article
Hayley Atwell

Carter ügynök visszatér a Bosszúállók 4.-ben?

Next Article

Rekordösszegből forgatják az Avatar-folytatásokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!