Már tudjuk, hogy az X-Men filmek idővonalán az X-Men: Sötét Főnix hol foglal helyet

Simon Kinberg elárulta, hogy az X-Men filmek idővonalán pontosan hol foglal helyet az X-Men: Sötét Főnix.

Simon Kinberg elárulta, hogy az X-Men filmek idővonalán pontosan hol foglal helyet az X-Men: Sötét Főnix.

Az X-Men: Sötét Főnixről már korábban kiderült, hogy egészen a ’90-es évekig repít vissza minket, de Simon Kinberg nemrég azt is elárulta, hogy pontosan melyik évben játszódik a franchise legújabb darabja. A filmszéria korábbi részei csak úgy ugráltak az időben, kis túlzással már követni sem bírtuk, hogy mikor melyik időben járunk, hiszen látszólag a karakterek semmit sem változtak, vagy fiatalok, vagy idősek voltak, jelentős különbségeket nem véltünk felfedezni rajtuk. A rendező korábban már elárulta, hogy a Sötét Főnix az 1990-es években játszódik, de pontosabb képet nem kaptunk róla.

Kinberg producer korábban olyan filmeken dolgozott a franchisenál, mint az X-Men: Az ellenállás vége, Az eljövendő múlt napjai, a 2015-ös Fantasztikus Négyes feldolgozáson és az Apokalipszisen, a Sötét Főnix élén rendezőként is kipróbálta magát a szériában. Kinberg az Empire interjújában elmondta, hogy az Apokalipszis 1983-ban játszódott, és a Sötét Főnix 9 évvel azután játszódik.

1992-ben járunk, 9 évvel az Apokalipszis után. Az X-Menekből X-Menek váltak, vagyis hősök, akiket sokan a képregényekből ismertek meg. A társadalom azonban még mindig megkülönböztetve tekint rájuk, sokkal nagyobb szükség van rájuk, mint valaha. Amikor a film elkezdődik 1992-ben, a világ egy ismert szuperhőscsapatként tekint rájuk.

Valódi nosztalgiával indul a 2019-es év, hiszen előbb Valentin napon bemutatják az X-Men: Sötét Főnixet, majd egy hónappal később a Marvel Studios kezeiből a Marvel kapitány kerül bemutatásra, ami szintén a ’90-es években játszódik. De addig is, ha lemaradtatok volna a Sötét Főnix első előzeteséről, akkor a linken pótolhatjátok.

Total
3
Shares
Previous Article

Egy romantikus szexkomédia lesz a Gambit

Next Article

Sophie Turner szerint a Trónok harca fináléjával nem mindenki ért majd egyet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!