Wide Screen
Filmek

Már leforgatták a Bosszúállók 4. Stan Lee cameóját

Joe Russo megerősítette, hogy Stan Leevel már elkészítették a Bosszúállók 4. cameo jelenetét, így a Marvel képregények atyja is szerepleni fog a folytatásban.

Tegnap óta a világ gyászol Stan Lee halála miatt, amiről nem csak Hollywoodban tartanak megemlékezéseket, a színészek is sorra fejezik ki részvétüket, amihez a játékipar is csatlakozott ma. Stan Lee neve azon kevesek közzé tartozik, akikről talán az egész világon hallottak már, még akkor is, ha nem rajong a képregényekért, hiszen Stan Lee maga a Marvel volt, ő alkotta meg szeretett hőseinket, és akivel a Disney és Marvel Entertainment egyesülése után is minden Marvel-filmben találkoztak a rajongók egy rövid kis jelenetre.

Stan Lee halála után sok rajongó kíváncsi volt, hogy szerepelni fog-e a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásában, amit Joe Russo társrendező a BBC-nek adott interjújában megerősített. A rendezőtől még áprilisban megtudtuk, hogy a Bosszúállók 4. cameo jelenetét egy időben a Végtelen háború és A Hangya és a Darázs felvételével elkészítették, tehát Stan Lee egészen biztosan szerepelni fog a jövő áprilisban érkező Bosszúállókban.

Nehéz volt őt elrángatni – nem szeretett repülni -, ezért amikor megjelent egy forgatáson, akkor több cameo jelenetet is rögzítettünk vele. Tehát ha egy időben más mozifilmeket is forgattunk, mint például A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók 4., akkor csoportosítottuk cameo jeleneteit, így egy napon egymás után készítettük el vele a jeleneteket.

Joe Russo

Stan Leevel legközelebb a márciusban érkező a Marvel Kapitányban találkozunk majd, utána pedig a várva várt Bosszúállók-folytatásban, de hogy utána feltűnik-e még a Pókember: Idegenben című kalandban, nem árulták el, könnyen lehet, hogy nem csak a harmadik fázistól búcsúzunk jövőre, hanem a megszokott Stan Lee geggektől is, amik tíz éven át szerves részei voltak a Marvel Moziverzumnak. A cím nélküli Bosszúállók országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon