Már leforgatták a Bosszúállók 4. Stan Lee cameóját

Joe Russo megerősítette, hogy Stan Leevel már elkészítették a Bosszúállók 4. cameo jelenetét, így a Marvel képregények atyja is szerepleni fog a folytatásban.

Joe Russo megerősítette, hogy Stan Leevel már elkészítették a Bosszúállók 4. cameo jelenetét, így a Marvel képregények atyja is szerepleni fog a folytatásban.

Tegnap óta a világ gyászol Stan Lee halála miatt, amiről nem csak Hollywoodban tartanak megemlékezéseket, a színészek is sorra fejezik ki részvétüket, amihez a játékipar is csatlakozott ma. Stan Lee neve azon kevesek közzé tartozik, akikről talán az egész világon hallottak már, még akkor is, ha nem rajong a képregényekért, hiszen Stan Lee maga a Marvel volt, ő alkotta meg szeretett hőseinket, és akivel a Disney és Marvel Entertainment egyesülése után is minden Marvel-filmben találkoztak a rajongók egy rövid kis jelenetre.

Stan Lee halála után sok rajongó kíváncsi volt, hogy szerepelni fog-e a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásában, amit Joe Russo társrendező a BBC-nek adott interjújában megerősített. A rendezőtől még áprilisban megtudtuk, hogy a Bosszúállók 4. cameo jelenetét egy időben a Végtelen háború és A Hangya és a Darázs felvételével elkészítették, tehát Stan Lee egészen biztosan szerepelni fog a jövő áprilisban érkező Bosszúállókban. [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Joe Russo” uppercase=”false”]Nehéz volt őt elrángatni – nem szeretett repülni -, ezért amikor megjelent egy forgatáson, akkor több cameo jelenetet is rögzítettünk vele. Tehát ha egy időben más mozifilmeket is forgattunk, mint például A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók 4., akkor csoportosítottuk cameo jeleneteit, így egy napon egymás után készítettük el vele a jeleneteket.[/penci_blockquote]

Stan Leevel legközelebb a márciusban érkező a Marvel Kapitányban találkozunk majd, utána pedig a várva várt Bosszúállók-folytatásban, de hogy utána feltűnik-e még a Pókember: Idegenben című kalandban, nem árulták el, könnyen lehet, hogy nem csak a harmadik fázistól búcsúzunk jövőre, hanem a megszokott Stan Lee geggektől is, amik tíz éven át szerves részei voltak a Marvel Moziverzumnak. A cím nélküli Bosszúállók országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
10
Shares
Previous Article

Ismertették a Godzilla vs. Kong film cselekményét

Next Article
Trónok harca

Elnyújtják a Trónok harca utolsó évad epizódjait

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!