Stan Lee

95 éves korában elhunyt Stan Lee, a Marvel képregények mindenkori szerzője

Szomorú hírről kell beszámolnunk, este Stan Lee 95 éves korában eltávozott az élők sorából, qki szeretett hőseinket megálmodta.

Szomorú hírről kell beszámolnunk, este Stan Lee 95 éves korában eltávozott az élők sorából, aki szeretett hőseinket megálmodta.

Világszerte gyászolnak a rajongók miután Stan Lee 95 éves korában elhunyt az este folyamán. Az a személy, akinek az évek alatt olyan képregény-karaktereket köszönhetünk, mint A hihetetlen Hulk, Pókember, A Fantasztikus Négyes, Vasember, Fekete Párduc, az X-Menek, és még sorolhatnánk a hősöket, akiket az író élete folyamán megrajzolt. A szomorú hírt Stan Lee lánya erősítette meg este a TMZ-nek. [penci_related_posts title=”Még több a témából…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”random”]

Nehéz szavakba önteni, hogy mi mindent köszönhet a világ Leenek, ami miatt évek múlva is emlékezni fogunk rá, hiszen a Marvel hőseivel sok-sok éven keresztül találkozhatnak a rajongók és a moziba járók, de nem szabad elfeledkezni a képregényekről sem, hiszen januárban egy új Pókember sorozatot is kiadnak. Reméljük, hogy szerkesztőtársai Stan Lee után is kitartanak szeretett munkájuk mellett, és további csodás történetekkel ajándékozzák meg a rajongókat, melyek nemcsak szórakoztatja a jövő generációját, hanem tanítja és inspirálja is őket.

Köszönünk mindent, Stan Lee. Nyugodj békében!

Total
1
Shares
Previous Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 2. rész

Next Article

Visszatérnek a Toy Story szereplői, bemutatták a Toy Story 4 első előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!