Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

95 éves korában elhunyt Stan Lee, a Marvel képregények mindenkori szerzője

Szomorú hírről kell beszámolnunk, este Stan Lee 95 éves korában eltávozott az élők sorából, aki szeretett hőseinket megálmodta.

Világszerte gyászolnak a rajongók miután Stan Lee 95 éves korában elhunyt az este folyamán. Az a személy, akinek az évek alatt olyan képregény-karaktereket köszönhetünk, mint A hihetetlen Hulk, Pókember, A Fantasztikus Négyes, Vasember, Fekete Párduc, az X-Menek, és még sorolhatnánk a hősöket, akiket az író élete folyamán megrajzolt. A szomorú hírt Stan Lee lánya erősítette meg este a TMZ-nek.

Nehéz szavakba önteni, hogy mi mindent köszönhet a világ Leenek, ami miatt évek múlva is emlékezni fogunk rá, hiszen a Marvel hőseivel sok-sok éven keresztül találkozhatnak a rajongók és a moziba járók, de nem szabad elfeledkezni a képregényekről sem, hiszen januárban egy új Pókember sorozatot is kiadnak. Reméljük, hogy szerkesztőtársai Stan Lee után is kitartanak szeretett munkájuk mellett, és további csodás történetekkel ajándékozzák meg a rajongókat, melyek nemcsak szórakoztatja a jövő generációját, hanem tanítja és inspirálja is őket.

Köszönünk mindent, Stan Lee. Nyugodj békében!

Még több a témában...

Így fest David Harbour a Hellboy rebootban

Kévés Bence Mihály

Így fest majd a Hangya a Bosszúállók 4.-ben!

Plesovszki Nándor

Thanosnak új fegyvere lesz a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább