Főoldal BREAKING Már készülhet a The Last of Us Part III
BREAKINGPlayStation

Már készülhet a The Last of Us Part III

A legfrissebb pletykák szerint a Naughty Dog már javában dolgozik a harmadik részen, de az is lehet, hogy az új multiplayer játékról van szó.

155
The Last of Us Part 2

Újabb infók láttak a napvilágot az állítólagos The Last of Us Part III-ról. A nagy sikerű előző két rész folytatását hivatalosan még nem erősítette meg a Naughty Dog és a Sony sem, azonban a széria atyja, Neil Druckmann korábban már utalt arra, hogy „van még mesélni való”.

A csapat egyelőre a The Last of Us: Factions néven emlegetett új multiplayer játékon dolgozik, amely az első rész többjátékos módját bővíti ki egy önálló játékká. A Naughty Dog május 26-án közölte, hogy ugyan büszkék arra, amit eddig elértek, de sokkal több idő kell még nekik, hogy azt az élményt nyújtsák, amelyet a játékosok elvárnak tőlük. A posztban azt is megerősítették, hogy egy teljesen új egyjátékos IP-n is dolgoznak, amely nem kapcsolódik a korábbi címeikhez.

Július 2-án azonban érdekes pletykákat szivárogtatott egy bizonyos Daniel Ritchman (DanielRPK), aki korábban is megbízható, belsős infókat adott a játékiparról. A Patreon oldalán közzé tett cikk szerint a Naughty Dognál titokban már egy ideje dolgoznak a harmadik részen, amelynek a története is alakul. A pletykák szerint a történet egy kisebb túlélő roncsvadász csapatról szól majd, akik egy város peremén húzzák meg magukat egy viktoriánus korabeli házban, amely bázisként szolgál számukra.

A cikk szerint a Naughty Dog öt új szereplőre keres színészeket, akik név szerint Lucas, Mason, Val, Ezra, és Gracis. A szivárogtató szerint Lucas egy kedves férfi túlélő, aki jó kapcsolatot alakít ki társával és fokozatosan mutatja be sötétebb oldalát. Val a csoport női vezetője lesz, míg Gracis egy 18-25 év közötti nő. Ezra valamilyen harcot kezdeményez a csoport vezetésért. Mason pedig egy volt katona lesz, aki a sorozatra jellemző belső konfliktust testesíti majd meg. Amikor Val kapja a vezetést, Masonnak választania kell az Ezra és a ház iránti hűsége között – számolt be a kiszivárogtató.

A cikkhez csatlakozott egy másik iparági szivárogtató, ViewerAnon is. A közösségi médiában közzé tett posztjában azt állítja, hogy igazak a pletykák és az új karakterek mellett Ellie-nek is fontos szerepe lesz a Part III-ban. Azt is közölte, hogy a motion capture felvételek is hamarosan elkezdődnek.

A fentiek kissé zavaróak, ugyanis az öt új szereplő és a központi bázis akár lehet a Factions játékmenete és története is, nem biztos, hogy a Part III-ról van szó. A szivárogtató akár össze is keverhette a két játékot, már amennyiben tényleg készül a harmadik epizód.

Mivel a fentieket sem a Sony, sem a Naughty Dog nem erősítette meg hivatalosan, így kezeljük pletykaként, nagy fenntartásokkal.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.