x
Játékok

Már Halloweenre hangol a Little Nightmares II új előzetese

Bájosan félelmetes képsorok.

Már Halloweenre hangol a Little Nightmares II új előzetese
  • Publishedoktóber 25, 2020

Közeleg a Halloween, amit felénk is egyre gyakrabban vesznek számításba az emberek. Előkerül ilyenkor minden ami félelmetes, éppen ezért nem csoda, hogy a Little Nightmares II készítői is igyekeznek meglovagolni a hullámot. A játékot a rendkívül népszerű első rész után a tavalyi Gamescomon jelentették be, azóta pedig részletekre és gameplay jelenetekre is fény derült.

Nagyon számoltunk egy idei megjelenéssel, de nemrégiben kiderült, hogy csak jövő februárban kerülhet sor a nagy találkozásra. Egész pontosan 2021. február 11-e a dátum, a szokásos PlayStation 4, Xbox One, Switch és PC platformokra lesz elérhető. Legalábbis eleinte, ugyanis valamikor később az esztendő során PlayStation 5 és Xbox Series X-re is sorra kerül majd. A késésért cserébe vigasztalódhatunk picit a gyűjteményes kiadás extráival – lesz benne művészeti albumtól kezdve, steelbookon és matricákon át szinte minden, például egy nagyon szép diorama is.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.