Főoldal Filmek Már forog az Az: Második fejezet!
Filmek

Már forog az Az: Második fejezet!

Elkezdődött a Stephen King adaptáció, az Az horrorfilm második részének forgatása, melyre James McAvoy is aláírt.

775
Pennywise AZ

Elkezdődött a Stephen King adaptáció, az Az horrorfilm második részének forgatása, melyre James McAvoy is aláírt.

Hivatalosan is elkezdődött az Az: Második fejezet forgatása – derült ki James McAvoy Instagrammon közzétett bejegyzéséből, aki immáron hivatalosan is csatlakozott a második rész stábjához. A listán olyan világsztárok neveit találjuk még, mint Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), Jay Ryan (Ben), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stanely Uris) Isaiah Mustafa (Mike) és Bill Skarsgård, aki Pennywise bohócként tér vissza a folytatásra.

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) által megosztott bejegyzés,

Az Az első részét 2017 őszén mutatták be, ami már az első hétvégéjén 123,1 millió dollárt hozott a házhoz, és ezzel ő lett minden idők legjobban kezdő horrorfilmje szeptember hónapban. Az R-besorolású filmek között csak a Deadpool volt képes túlszárnyalni ezt a Box Office első hétvégéjén 9 millió dollárral, azonban ha Pennywise meg sem állt 700 millió dollárig, merthogy még ennél is többet hozott a stúdió zsebébe a piacon, amivel a legsikeresebb horrorfilm címet behúzta. A folytatás így egy percig sem volt kérdéses.

Andy Muschietti rendező mellett Gary Dauberman forgatókönyvíró is visszatér a folytatásra, a történet alapját pedig Stephen King író szolgáltatja az Az című horrorkönyvével. A film bemutatója 2019. szeptember 6-án lesz az USA-ban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...