x
Játékok

Már elérhető a Borderlands 3 utolsó kiegészítője

Szó szerint őrületes szórakozásnak nézünk elébe.

Már elérhető a Borderlands 3 utolsó kiegészítője
  • Publishedszeptember 11, 2020

Az általunk is tesztelt Borderlands 3 kiegészítőinek sorát záró, legutolsó DLC már elérhetővé vált a szezonbérleteseknek. A briliáns tudós, Patricia Tannis abszurd, fejlett technológiájának köszönhetően a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck teljes egészében a címben is szereplő hústorony őrült öntudatában játszódik. Tannis biztos benne, hogy ez a zavarba ejtő környezet rejti az általa csak „Vaulthalla” néven emlegetett rejtélyes helyszín kulcsát. Így útnak indít minket, hogy felkutassuk Krieg elméjében.

Már ugyancsak ingyenesen elérhető minden játékos számára az új szinthatár frissítés, ami öt szinttel, azaz 65-re emeli a felszerelések és karakterek maximális szintjét. Ez nem csak a megjelenés óta az eddigi legnagyobb, de egyben utolsó tervezett szintemelés is – legalábbis az előrelátható jövőben. Ne felejtsetek el benézni a PAX Online Gearbox PAX Digital Showcase bemutatójára se 2020. szeptember 12-én, 21:45-től. Ahol alig pár napra a Borderlands 3 első évfordulójától nem csak visszatekintésre számíthatunk a játék eddigi útjára, de arra is, hogy mit tartogat jövőre. A műsor a PAX Twitch csatornáján lesz követhető. A Borderlands 3 országszerte kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.