Star Trek 4

Már a Paramount Pictures sem hisz a Star Trek 4. részében

Chris Pine és Chris Hemsworth távozásával meghiúsulni látszik a Star Trek franchise negyedik mozifilmje.

Chris Pine és Chris Hemsworth távozásával meghiúsulni látszik a Star Trek franchise negyedik mozifilmje.

Chris Hemsworth és Chris Pine távozása nehéz helyzetbe sodorta a Star Trek 4 jövőjét, és jelen állás szerint közel sem biztos, hogy a stúdió elkészíti a franchise negyedik részét, pedig a producerek még bíztak benne. A bomba akkor robbant, mikor a két vezető főszereplő otthagyta a projektet, miután nem tudtak megegyezni a fizetésükről a Paramount Pictures stúdióval. Most pedig lehet, hogy a stúdió lehúzza a rolót, miután megelégelte azt, ami a franchise körül folyik. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy friss jelentésből kiderült, hogy S.J. Clarkson rendezőnő a Trónok harca előzménytrilógia miatt távozott a projekt éléről, így a stúdió kénytelen volt jegelni a Star Trek 4-et beláthatatlan időre. Arról sem hallani, hogy Quentin Tarantinóról megjelent pletykák mennyire voltak megalapozottak, miszerint a rendező bejelentkezett egy „komolyabb”, korhatáros Star Trek rendezői székére. Jó hír viszont, hogy a CBS folytatja a nagy sikerű Star Trek: Discovery című sorozatot, melynek következő évada heteken belül érkezik, illetve egy másik élőszereplős sorozat is készülőben van, amelyben Sir Patrick Stewart legenda is visszatér Jean-Luc Picard szerepében.

Egészen felfoghatatlan, hogy egy ekkora múlttal és rajongótáborral bíró franchise, mint a Star Trek, nem volt képes megvetni lábát a mozikban, miközben Hollywood nagyjai játszották benne gyerekkorunk kedvenc karaktereit. Nehéz megmondani, hogy mi lesz a végső döntés, de már arra is gondoltunk, hogy talán a stúdió kukázza a jelenlegi felállást, s egy teljesen új sztárgárdával vág bele az újabb Star Trek szériába, ahol nem csak ismert, de eddig be nem mutatott karakterekkel is találkoznánk.

Total
3
Shares
Previous Article
Thanos és Marvel Kapitány

Marvel Kapitány rendezői alig várják, hogy Thanos mihez kezd Marvel Kapitánnyal

Next Article
King Ghidorah

King Ghidorah más nevet kapott a Godzilla: A szörnyek királyában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!