a
FőoldalElőzetesekMagyarul még zúzósabb lett A Hangya és a Darázs második előzetese

Magyarul még zúzósabb lett A Hangya és a Darázs második előzetese

Elkészült A Hangya és a Darázs szuperhősfilm második szinkronos előzetese, és nem csalódtunk a magyar hangban.

Alig egy hete, hogy befutott a Marvel Moziverzum következő darabjának második előzetese, most pedig már ezt az előzetest magyarul is megnézhetitek a Fórum Hungary forgalmazó csatornáján.

A Hangya és a Darázs új trailere még mindig észbontóan szórakoztató, akad benne rollerező Hangya San Francisco utcáin, kvantumvilág elveszett Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) karakterrel, egy hatalmas doboló hangya, igazi hősök kicsinyített méretben, és a film két rosszfiúja is felbukkan. Walton Gogginst is látjuk, mint Sonny Bunchot, de Ghost (Hannah John-Kamen) is megmutatja, milyen szuperképessége van (képes átmenni a falakon). Az előzetes végén Góliátot (Laurence Fishburne) látjuk, aki talán nem is a jók oldalán harcol majd, hiszen egykor Hank Pym (Michael Douglas) keresztbe tett neki.

A Hangya és a Darázs országos bemutatója július 26-án lesz, és már azt is tudjuk, hogy a Disney miért ekkor mutatja be hazánkban Hangya következő nagy dobását.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.