Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott az Avatar: A víz útja lélegzetelállító utolsó nagy előzetese
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott az Avatar: A víz útja lélegzetelállító utolsó nagy előzetese

Nézzétek meg az Avatar: A víz útja utolsó nagy előzetesét magyarul.

495

A 20th Century Studios múlt héten mutatta be James Cameron Avatar: A víz útja című filmjének utolsó nagy előzetesét egy hétfő esti rangadón. Az Avatar folytatása még lélegzetelállítóbbnak ígérkezik, mint gondoltuk. A folyatásban visszatérünk a csodás Pandora holdra egy új, lenyűgöző kalandra, amit most magyarul is megtekinthetünk.

Az új rész 13 évvel az eredeti film kasszasikereinek megdöntése után készült, és az eddig látottak alapján új szintre emeli a filmkészítést az olyan elképesztő 3D-technológiával, amit eddig még soha sem láttunk. Bár az Avatar bemutatója óta nem készült olyan film, ami felért volna 3D-technológiában a 2009-es filmhez, pedig sokan megpróbálták meglovagolni az új formulát, de sokan sikertelenül jártak, mára pedig gyakorlatilag kihalt a 3D. Cameron azonban kitartott mellette, sőt, új szintre emeli azt a következő filmjében, és amit eddig láttunk a folytatásból, nem okoz majd csalódást a rajongóknak.

Az előzetes számos új, eddig még nem látott felvételt hozott, főként az akcióra és a családra mentek rá az új videóban, és meglepő módon, sokat nem árul el a cselekményről, hogy miről fog szólni a második rész. A szinopszisnak köszönhetően azonban tudjuk, hogy a történet a családról fog szólni, és “több mint egy évtizeddel az első film eseményei után” veszi fel a fonalat, illetve “a Sully család (Jake, Neytiri és a gyerekeik) történetét meséli tovább, a bajokat, amelyek követik őket, a mindent, amit megtesznek egymás biztonságáért, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiákat, amelyeket elviselnek”

https://youtu.be/p7EGE9gsavc

A folytatásban visszatér Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, illetve Stephen Lang; új belépőként Kate Winslet, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans Jr, CCH Pounder, Matt Gerald, CJ Jones, Alicia Vela-Bailey, Jack Champion, Joel David Moore, Giovanni Ribisi, Dileep Rao, Edie Falco, Brendan Cowell és Jemaine Clement csatlakozik az első rész főszereplőihez.

Az Avatar a 22. században játszódik, 2154 körül, amikor a Föld természeti erőforrásai kimerültek. Emiatt az emberek gyarmatosítják Pandorát, egy gázóriás bolygó holdját, hogy bányásszák az Unobtainiumot, egy értékes ásványt. A kitermelés és a kolóniák terjeszkedése veszélyezteti a na’vikat, a holdon őshonos humanoid lények törzsét. Egy tengerészgyalogos avatarján keresztül beépül a na’vik törzsébe, s így próbálja rávenni őket, hogy hagyják el otthonaikat, különben a katonák lemészárolják őket. Időközben azonban kiismeri a lényeket, s beleszeret a törzs egyik tagjába.

A filmet december 15-én mutatják be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...