Főoldal Előzetesek Lélegzetelállító lett az Avatar: A víz útja utolsó nagy előzetese
Előzetesek

Lélegzetelállító lett az Avatar: A víz útja utolsó nagy előzetese

Az akcióra és a családi kötelékre hegyezték ki az Avatar: A víz útja új előzetesét.

473

Ahogy azt ígérték, ma hajnalban a Monday Night Football amerikaifutball-meccs nagyszünetében a 20th Century Studios közétetette James Cameron Avatar: A víz útja című filmjének utolsó nagy előzetesét. Az Avatar folytatása még lélegzetelállítóbbnak ígérkezik, mint gondoltuk. A folyatásban visszatérünk a csodás Pandora holdra egy új, lenyűgöző kalandra.

Az új rész 13 évvel az eredeti film kasszasikereinek megdöntése után készült, és az eddig látottak alapján új szintre emeli a filmkészítést az olyan elképesztő 3D-technológiával, amit eddig még soha sem láttunk. Bár az Avatar bemutatója óta nem készült olyan film, ami felért volna 3D-technológiában a 2009-es filmhez, pedig sokan megpróbálták meglovagolni az új formulát, de sokan sikertelenül jártak, mára pedig gyakorlatilag kihalt a 3D. Cameron azonban kitartott mellette, sőt, új szintre emeli azt a következő filmjében, és amit eddig láttunk a folytatásból, nem okoz majd csalódást a rajongóknak.

A trailer rengeteg új, eddig még nem látott felvételt tartalmaz, főként az akcióra és a családra mentek rá az új videóban, és meglepő módon, sokat nem árul el a cselekményről, hogy miről fog szólni a második rész. A szinopszisnak köszönhetően azonban tudjuk, hogy a történet a családról fog szólni, és “több mint egy évtizeddel az első film eseményei után” veszi fel a fonalat, illetve “a Sully család (Jake, Neytiri és a gyerekeik) történetét meséli tovább, a bajokat, amelyek követik őket, a mindent, amit megtesznek egymás biztonságáért, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiákat, amelyeket elviselnek”

A folytatásban visszatér Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, illetve Stephen Lang; új belépőként Kate Winslet, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans Jr, CCH Pounder, Matt Gerald, CJ Jones, Alicia Vela-Bailey, Jack Champion, Joel David Moore, Giovanni Ribisi, Dileep Rao, Edie Falco, Brendan Cowell és Jemaine Clement csatlakozik az első rész főszereplőihez.

Az Avatar a 22. században játszódik, 2154 körül, amikor a Föld természeti erőforrásai kimerültek. Emiatt az emberek gyarmatosítják Pandorát, egy gázóriás bolygó holdját, hogy bányásszák az Unobtainiumot, egy értékes ásványt. A kitermelés és a kolóniák terjeszkedése veszélyezteti a na’vikat, a holdon őshonos humanoid lények törzsét. Egy tengerészgyalogos avatarján keresztül beépül a na’vik törzsébe, s így próbálja rávenni őket, hogy hagyják el otthonaikat, különben a katonák lemészárolják őket. Időközben azonban kiismeri a lényeket, s beleszeret a törzs egyik tagjába.

Az Avatar: A víz útja 2022. december 15-én jön ki, és több mint egy évtizeddel a 2009-es eredeti film eseményei után játszódik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...