Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

Az előzetesben az új Fekete Párduc is bemutatkozik.

326

A jegyek már hetek óta kaphatók, a Marvel Studios epikus új, nagy előzetese a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez pedig már magyar szinkronnal is élvezhető. A nagy előzetesben a Marvel Moziverzum új Fekete Párducát; Namort, a Torpedót; Vasszívet és még sok más karaktert vehetünk szemügyre.

A második részben visszatérünk Vakanda királyságába, amikor egy új fenyegetés bukkan fel a Talokan nevű rejtett tenger alatti nemzetből. A stúdió még október elején mutatta be a nagy előzetest a várva várt folytatásból, aminek alkalmából még új plakátokat is kaptunk a filmhez, most pedig a film hazai forgalmazója közzétette a magyar szinkronos előzetest is.

A trailer elején sokkal többet tudunk meg Namorról, a Torpedóról, aki teljes dühét szabadjára engedi Vakandán. Vasszív is szerepel a videóban, de tiszta képet nem kaptunk az új hősről, csak néhány képkockán láthatjuk, amint akcióba lendül. A legnagyobb meglepetést azonban a végére tartogatjuk: az MCU új Fekete Párducát teljes pompájában felfedték. Bár a trailer nem erősíti meg, egyértelmű, hogy ez Shuri öltötte magára a gúnyát, és abszolút vadul néz ki. A Marvel Studios egy kicsit sokáig várt ezzel a leleplezéssel, hiszen már LEGO szettekben és promóciós képeken is látható volt, de hivatalosan még most sem mondták ki, hogy T’Challa testvére lett Vakanda új védelmezője.

https://youtu.be/mHd8FvzSMdE

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! november 11-én érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események