Főoldal Filmek A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! LEGO szettje megerősítette, ki lesz az MCU új Fekete Párduca
FilmekBREAKING

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! LEGO szettje megerősítette, ki lesz az MCU új Fekete Párduca

Több hivatalos portéka is megerősítette, ki lesz az új Fekete Párduc.

404
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez hamarosan megjelenő új LEGO szett végre megválaszolt egy régóta húzódó kérdést, mégpedig hogy ki lesz T’Challa herceg utódja a Marvel Moziverzumban, ki lesz Vakanda védelmezője, az új Fekete Párduc. Az elmúlt hetek szivárogtatásai után nem volt titok, hogy ki lesz az új hős, tegnap már kaptunk egy Funko Pop akciófigurát is, ami szintén ráerősített, ma pedig a LEGO követte.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Tegnap körbejárta az internetet egy új Forever Funko Pop akciófigura a Marvel Studios hamarosan érkező új filmjéhez, amit szinte megerősítette, hogy Shuri lesz az Marvel Moziverzum következő Fekete Párduca testvére, T’Challa halála után. A maszkon lévő jelek megegyeznek azzal a törzsi sminkkel, amit a 2018-as Fekete Párducban láthattunk Shuri arcán. Logikus döntésnek tűnik, hogy Shuri veszi át a Fekete Párduc szerepét, ahogy arra láttunk példát a Marvel kockásain is.

https://twitter.com/BRMarvelNews/status/1574502033067065378?s=20&t=9gxU1hRuwXbdtdDIIN-o-g

A “Shuri napmadara” című LEGO-készlet most hivatalosan is napvilágot látott, és nem hagy kétséget afelől, hogy T’Challa húga veszi át a bátyjától ezt a neves és megtisztelő szerepet.

Bár nem visel maszkot, de ez egészen nyilvánvalóan az új Fekete Párduc jelmez. Egy másik, nemrégiben készült LEGO-készleten Shuri ebben a jelmezben pompázott M’Baku és Okoye társaságában. Ezzel ők kiestek a versenyből, míg Nakia jelenléte a fenti képen megerősíti azt, hogy ő sem lesz Fekete Párduc. Kizárásos alapon tehát Shuri a legkézenfekvőbb választás erre a szerepre.

Letitia Wright színésznő a pandémia alatt ellentmondásos figurává vált. Szókimondó véleménye a védőoltások mellőzéséről állítólag problémákat okozott a forgatáson, és vannak olyan spekulációk, hogy a film végét talán azért forgatták újra, hogy lemondjon a Fekete Párduc szerepéről, hogy valaki más viselhesse a címet a jövőben. Köztudott, hogy a Disney megkülönböztető karszalagot használt az oltottak megkülönböztetésére, és ez nem tetszett a színésznőnek, ő ugyanis oltásellenes, nem vette fel a COVID-19 védőoltást. A stúdió viszont kezdeményezte, hogy a kollégák oltassák magukat, s ez vitát szült.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor Shuri utódja Winston Duke karaktere, M’Baku lehet, de ezt csak a bemutató után tudjuk biztosra mondani, addig maradnak csak a rajongói teóriák, hogy mit hoz a jövő. A LEGO készletet október 1-jétől kereshetjük a boltok polcain.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események