Főoldal Filmek Madonna megerősítette a pletykát, tényleg visszautasította a Batman visszatér Macskanő szerepét
Filmek

Madonna megerősítette a pletykát, tényleg visszautasította a Batman visszatér Macskanő szerepét

Mindenki Madonnát akarta a '90-es években.

587
Batman visszatér

A pop sztár most megerősítette azt a régóta tartó pletykát, miszerint felajánlották neki Selina Kyle aka a Macskanő szerepét Tim Burton rendezőtől a Batman visszatér című filmben. Eddig senki sem reagált a rajongók felvetésére, de Madonna most azt állítja, sajnálja, hogy visszautasította a Macskanő szerepét.

Így utólag talán nehéz elképzelni, hogy mi történt volna, ha Michelle Pfeiffer szerepét valaki más kapta volna a filmben. Sok pletykát olvashattunk az akkori Macskanőről, és igen, valójában nem A Hangya és a Darázs színésznője volt az elsőszámú jelölt a szerepre. A Warner Bros. mást szeretett volna látni Macskanő szerepében, de eddig ezt a teóriát senki sem erősítette meg, csak a rajongók tartottak ki állításuk mellett, hogy nem másnak, mint Madonnának ajánlották fel a szerepet.

Évek óta tartó pletykát a pop sztár megerősítette, hogy igaz a hír, valóban lehetőséget kapott volna, hogy az 1992-es folytatásban belebújjon a Sötét lovag hírhedt ellenségének bőrébe. Akkor nem fogadta el a felkérést, és utólag már sajnálja, hogy visszautasította. Jimmy Fallon közkedvelt Tonight Show műsorában coming outolt a sztár, amiben azt is elárulta, hogy ő a Showgirls főszerepét és egy szerepet a Mátrixban sem fogadott el. A valaha készült egyik legjobb filmjének tartja a Mátrixot, éppen ezért egy picit sajnálja az elszalajtott lehetőséget.

Azt nem részletezte, hogy milyen szerepet ajánlottak fel neki a Mátrixban, de valószínűleg a női főszereplőt, Trinityt játszotta volna Carrie-Ann Moss helyett. Bár Madonna még sosem szerepelt szuperhősfilmben, emlékezetes alakítást láttunk tőle az 1990-ben bemutatott Dick Tracy című filmben Breathless Mahoney szerepében. És emellett Verityt játszotta a Halj meg máskor című Bond-filmben, aminek Madonna jegyezte a főcímét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...