x
Close


Közelgő események

Filmek

Macskanő nélkül készül Ben Affleck Batman filmje

Ben Affleck új filmje miatt, a Live by Night kapcsán beszélgettek a Sienna Miller színésznővel, aki az interjúban Batman filmet is előrántotta.

Macskanő nélkül készül Ben Affleck Batman filmje
  • Publishednovember 19, 2016

Ben Affleck új filmje miatt, a Live by Night kapcsán beszélgettek a Sienna Miller színésznővel, aki az interjúban Batman filmet is előrántotta.

Sienna Miller filmcsillag nyilatkozatában elmondta, hogy annak ellenére, hogy szerepelni szeretett volna a szkriptben, most mégis kizártnak tartja, hogy Macskanővel találkozzunk a színésztársa által jegyzett és készülő The Batman filmben. A pletykákkal ellentétben Talia Al Ghul-lal történő találkozást is kizárhatjuk, ezt az ötletet a stúdió korábban elvetette.

A Fandango and Movies.com portál ügyvezető szerkesztője, Erik Davis beszélgetett múlt éjjel Live by Night filmben szereplő Sienna Miller színésznővel, aki elmondta, hogy nagyon szeretne Macskanő lenni, csak van egy probléma ezzel: Macskanő nem szerepel Affleck filmjében.

Korábban kiderült, hogy Teresa Palmer színésznő lesz az, aki eljátszhatja majd Talia Al Ghul-t az elhunyt George Miller emlékére készülő Justice League Mortal dokumentumfilmben. Most úgy fest, hogy Palmer érdeklődését nem csak az a film, hanem Affleck filmje is felkeltette, de állítólag a DCEU nem tervezi, hogy őt vagy az apját, Ra’s-t szerepeltesse Ben Affleck Batmanjében.

Az is igaz, hogy nagyon keveset tudunk a filmről, amin jelenleg is dolgozik Ben Affleck, mindössze annyit erősítettek meg, hogy a filmben Alfred szerepében visszatér Jeremy Irons, Joe Manganiello fogja játszani Deathstroke-ot és J.K. Simmons lesz Gordon rendőrfőnök. A film egyelőre The Batman címet viseli, amiről a rendező elmondta korábban, hogy nem a hivatalos címe, pusztán a sajtó adta ezt a címet. A film forgatása a tervek szerint 2017 tavaszán, vagy nyarán kezdődik.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.