Ma már kipróbálhatjuk az Outriders-t

Egy hosszabb demo személyében csöppenhetünk bele az Outriders világába.

Az idei év is egyelőre arról szól, miket csúsztatnak el hosszabb, rövidebb időre. Kevés nagyobb játék van eddig, ami tartani tudta a beígért megjelenési dátumot. Nincs ezek között az Outriders sem, hiszen majdnem 2 hónapot csúsztattak rajta az eredeti februárhoz képest. Nem hagytak azonban minket a sötétben, hiszen egy nagyobb demo által elkezdhetünk ismerkedni ezzel a zseniális sci-fi világgal.

A móka egységesen ebben az időzónában mindenkinek 6 órakor kezdődik majd, és itt fontos megjegyezni, hogy sajnos nincsen pre-load. Tehát este 6 órától tudjuk majd elkezdeni letölteni és nem is olyan nagyon vészes a mérete. Nagyjából 24 GB-ra kell számítaniuk a PC-s felhasználóknak, míg olyan 22 GB-ra a konzolos játékosoknak. Fontos azonban úgy csinálni számára a helyet, hogy bizonyos dekompressziós eljárás miatt egyes platformokon a végére elérheti a 25 GB-ot is.

Az elérhető platformok a PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam & streaming NVIDIA GeForce NOW-val). Tehát láthatjuk, hogy egyedül a Stadia marad ki a bejelentett mókából. A crossplay is elérhető lesz, de csak beta formában, így manuálisan kell azt engedélyezünk a beállításokban. Egyelőre nincsen tervezve időlimit, így addig tölthetjük le, amíg szeretnénk. A prológus és az első fejezet lesz majd játszható és a fejlődésünk természetesen átvihető lesz a teljes játékba.

Total
2
Shares
Previous Article
Loki

A Loki és a Star Wars: The Bad Batch sorozatok bemutató időpontja is kiderültek

Next Article
Pókember

Már meg is fejtették, hogy a Spider-Man: No Way Home első fotói egy ismerős helyszínen játszódnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!