Főoldal Játékok Ma már kipróbálhatjuk az Outriders-t
Játékok

Ma már kipróbálhatjuk az Outriders-t

Egy hosszabb demo személyében csöppenhetünk bele az Outriders világába.

439
Outriders Key Art

Az idei év is egyelőre arról szól, miket csúsztatnak el hosszabb, rövidebb időre. Kevés nagyobb játék van eddig, ami tartani tudta a beígért megjelenési dátumot. Nincs ezek között az Outriders sem, hiszen majdnem 2 hónapot csúsztattak rajta az eredeti februárhoz képest. Nem hagytak azonban minket a sötétben, hiszen egy nagyobb demo által elkezdhetünk ismerkedni ezzel a zseniális sci-fi világgal.

A móka egységesen ebben az időzónában mindenkinek 6 órakor kezdődik majd, és itt fontos megjegyezni, hogy sajnos nincsen pre-load. Tehát este 6 órától tudjuk majd elkezdeni letölteni és nem is olyan nagyon vészes a mérete. Nagyjából 24 GB-ra kell számítaniuk a PC-s felhasználóknak, míg olyan 22 GB-ra a konzolos játékosoknak. Fontos azonban úgy csinálni számára a helyet, hogy bizonyos dekompressziós eljárás miatt egyes platformokon a végére elérheti a 25 GB-ot is.

Az elérhető platformok a PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam & streaming NVIDIA GeForce NOW-val). Tehát láthatjuk, hogy egyedül a Stadia marad ki a bejelentett mókából. A crossplay is elérhető lesz, de csak beta formában, így manuálisan kell azt engedélyezünk a beállításokban. Egyelőre nincsen tervezve időlimit, így addig tölthetjük le, amíg szeretnénk. A prológus és az első fejezet lesz majd játszható és a fejlődésünk természetesen átvihető lesz a teljes játékba.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...