Mátrix

Lilly Wachowski elárulta, hogy miért nem vállalta a The Matrix Resurrections rendezését

Csak az egyik Wachowski ült vissza a rendezői székbe.

Mikor bejelentették a Mátrix franchise negyedik részét, nagy rejtélyt okozott, hogy a nagysikerű Mátrix-trilógia rendezőpárosából Lilly Wachowski miért nem ül vissza a rendezői székbe Lana Wachowski testvére mellé. Eddig valahogy mindig kitért a kérdés elől Lilly, most azonban nem menekülhetett, és annak rendje és módja szerint megválaszolta.

A Televíziós Kritikusok Egyesületének szerdai paneljén vett részt Lilly Wachowski, amikor a The Wrap munkatársa hozzászegezte a kérdést, hogy miért nem vállalta a The Matrix Resurections forgatását. Wachowski arról beszélt, hogy számára nem volt vonzó visszalépni karrierje egyik legsikeresebb időszakába, amikor a Mátrix-filmeket forgatták. Nem érezte a motivációt abban, hogy elvállalja a The Matrix Resurrections munkáját testvére oldalán, miután jelentős változások történtek a magánéletében.

Nem akartam, hogy átmenjek az átalakulásomon [a rendező transznemű], és átmenjek ezen a hatalmas felforduláson az életemben, nem akartam újra átélni apa és anya elvesztésének fájdalmát, vagy visszatérni valamihez, amit már korábban is csináltam, és úgymond régi ösvényeken járni, amiket már bejártam. És érzelmileg sem vágyódtam erre, sőt, igazából az ellenkezőjét éreztem. Mintha vissza akartam volna menni, és átélni ezeket a régi dolgokat. És ezt nem akartam.Lilly Wachowski

Wachowski legutóbb 2015-ben a Jupiter felemelkedése című filmen dolgozott együtt húgával, Lanával. Bevallotta, hogy teljesen kimerültnek érezte magát attól, hogy egymás után dolgozott a Felhőatlasz és a Jupiter felemelkedése alkotásokon, majd azonnal továbblépett a Netflix gyártású Sense8 című sorozat első évadán.

A Warner Bros. zárt ajtók mögött kedden levetítette az új film első előzetesét a Las Vegas-i CinemaConon, és egyelőre sajnos csak a jelenlévők beszámolóiból tudjuk, hogy miről szólt a trailer. A stúdió azt is megerősítette, hogy a régóta várt folytatás a The Matrix Resurrections címet kapta.

Total
17
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

A stúdió egyik embere tagadja a hírt, hogy 2022-ig halasztanák a Venom 2. – Vérontó bemutatóját

Next Article
Ahsoka Tano

A Lucasfilm már tudja, hogy kit szeretne Sabine Wren szerepére a Disney+ Ahsoka élőszereplős sorozatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!