Főoldal Filmek Letitia Wright úgy hiszi, hogy már dolgoznak a Fekete Párduc 3. részén
Filmek

Letitia Wright úgy hiszi, hogy már dolgoznak a Fekete Párduc 3. részén

Hivatalos bejelentés még nincs, de Letitia Wright optimistán nyilatkozott a folytatással kapcsolatban.

392
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmmel hatalmas sikert aratott a Marvel Studios, és az MCU új Fekete Párduca, Letitia Wright szerint valószínűleg már készül a harmadik film. Bár a folytatás nem emelkedett olyan magasságokba, mint elődje, de a világjárvány okozta kiesés, alacsonyabb jegybevételek miatt mindig is nehéz harc elé nézett. A kritikai és kereskedelmi siker azonban még mindig vitathatatlan, ezért annyira nem meglepő, hogy már készül a harmadik film.

A stúdió hivatalosan még nem jelentette be, hogy készülne a Fekete Párduc 3. része, viszont a főszereplőt alakító Letitia Wright szerint dolgoznak a háttérben. A tegnap esti Golden Globe-gála vörös szőnyeges interjúja során elárult néhány dolgot, amikor a harmadik részről kérdezték.

Azt hiszem, már készül. Tudjátok, fantasztikus két évünk volt, amikor kihoztuk a filmet, és mindenki azon volt, hogy támogassa. Szükségünk van egy kis szünetre, újra kell szerveződnünk, és Ryan [Cooglernek] vissza kell térnie a laborba, szóval eltart egy darabig, de nagyon izgatottan várjuk, hogy ti is láthassátok.

Letitia Wright

Arra a kérdésre, hogy biztosan meg tudja-e erősíteni a harmadik rész terveit, a színésznő így válaszolt: “Mindig próbálok pozitív szavakat és pozitív gondolatokat szülni, és hiszek abban, hogy a jó szavak manifesztálódnak, szóval manifesztálom a Fekete Párduc 3-at. Miért ne?”

Szóval, ezt nem tekinthetjük hivatalos megerősítésnek, de mindenképpen ígéretesen hangzik. A pletykák szerint továbbra is Ryan Coogler a befutó a Bosszúállók: Titkos háború rendezői posztjára, ezért is telhet évekbe, mire elkészül a folytatás. Nem túl valószínű, hogy a The Multiverse Saga készül egy újabb Fekete Párduc-filmmel.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...