Halo

Lenyűgöző új előzetest kapott a Halo sorozatadaptációja

Jövő héten premier, ennek apropóján pedig új előzetes érkezett.

A Halo videojáték-adaptációja lesz a Paramount+ streamingszolgáltató első nagyszabású sorozata, miután eredetileg a Showtime égisze alatt került volna bemutatásra. Az élőszereplős projektet évek óta szerették volna tető alá hoz, egy időben még A Gyűrűk Ura, Peter Jackson neve is kötődött a Halo feldolgozásához a képernyőn, ám a rendező filmadaptációban gondolkozott. A várakozás hamarosan véget ér, ugyanis Master Chief élőszereplős formában jövő héten végre bemutatkozik a streaming képernyőn.

A Halo-sorozathoz először januárban, az amerikaifutball AFC konferenciadöntője szünetében kaptunk egy nagy előzetest, majd több kisebb úgynevezett sneak peek is érkezett hozzá. Éjjel azonban a Paramount Plus még a jövő heti premier előtt kiadott egy új, nagy előzetest. A videóban káprázatos látványvilág tárul elénk, és még több betekintést enged az első évad történetébe.

A széria a 26. században játszódik, a történelem egy olyan pillanatában, amikor az emberiség egy intergalaktikus háborúba belekeveredett egy idegen fenyegetés ellen, amit csak úgy ismerünk, hogy Covenant. A háború megnyerése érdekében a zseniális tudós, Dr. Halsey (Natascha McElhone) létrehozta a spártaiakat, a fizikai és szellemi képességeik javítása érdekében genetikailag és technológiailag továbbfejlesztett szuperkatonákat. A sorozat John-117 Spartan Master Chief (Pablo Schreiber), a spártai egység parancsnokának történetét mutatja be.

Master Chief szerepében Pablo Schreiber, de mások szerepében visszatér Jen Taylor Cortana szerepében – miután ugyanazt a karaktert szinkronizálta a névadó videojáték-sorozatban – valamint Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Ryan McParland, Burn Gorman és Fiona O’Shaughnessy is szerepel a szereplőgárdában.

A sorozaton több stúdió is dolgozott, az Amblin Television részéről Darryl Frank, Justin Falvey és Steven Spielberg executive producerei Steven Kane mellett, Otto Bathurst rendező és Toby Leslie a One Big Picture részéről volt jelen, valamint Kyle Killen és Scott Pennington a Chapter Eleven színei alatt dolgozott. Kiki Wolfkill, Frank O’Connor és Bonnie Ross pedig a 343 Industries executive producerei, ők dolgoznak a legendás videojáték-sorozaton is.

Ahogy azt a napokban már megerősítették nekünk, a Halo sorozatadaptációja első részét 2022. március 24-én fogják bemutatni a Paramount+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
Darth Maul

Állítólag Darth Maul szerepelt a sorozatban, mielőtt átírták az Obi-Wan Kenobi forgatókönyvét

Next Article
Ms. Marvel

Előzetest kapott az MCU új tinisztárja, a Ms. Marvel, sőt még premier időpontját is leleplezték

Related Posts