Wide Screen
Image default
Filmek

Lelepleződött, hogy milyen hosszú lesz a Terminátor: Sötét végzet

A franchisehoz méltó játékidővel bír a Terminátor: Sötét végzet, melyben az osztrák tölgy mellett Linda Hamilton és Edward Furlong is visszatér.

Közel három évtizeddel a Terminátor 2. – Az ítélet napja megjelenése után Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatér a franchise ikonikus szerepében, hogy megállítsák a gépeket. A Terminátor: Sötét végzet eseményei az első két Terminátor-film után folytatódnak, miután James Cameron producer és Tim Miller rendező figyelmen kívül hagyta a későbbi részeket.

A Terminátor: Sötét végzet sztoriját részben homály fedi, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy egy trilógia alapját fekteti le új karakterekkel a fókuszban, de hogy hogyan végződik Sarah Connor és a T-800-as sorsa a filmben, egyelőre nem ismert. A brit besorolásért felelős bizottságnak köszönhetően azt viszont már tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a film. A Terminátor: Sötét végzet 128 perc és 3 másodperc hosszú lesz, vagyis közvetlen a Terminátor 2. – Az ítélet napja után foglal helyet a sorban.

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger mellett John Connor is tiszteletét teszi a filmben, méghozzá Edward Furlong alakításában, azonban a filmhez tartozó marketing anyagok egyikén sem szerepelt, és a szerepe sem teljesen egyértelmű a mostani filmben, ám az új film főszereplői ezúttal nem ők lesznek, hanem Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta és Gabrial Luna színészek karakterei. És a rajongók legnagyobb örömére a Terminator: Sötét végzet lesz az első ami R korhatár-besorolást kapott Terminator-film Az ítélet napja óta.

Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Terminátor: Sötét végzet

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat