Főoldal Játékok Lehet, hogy idén már nem startol el a Starfield?
Játékok

Lehet, hogy idén már nem startol el a Starfield?

Egyre kevésbé biztosak a bennfentesek abban, hogy még idén a kezünkbe vehetjük az alkotást.

329

Kétségtelenül a Bethesda és így vele együtt a Microsoft egyik legnagyobb dobása lesz a közeljövőben Todd Howard új űr sci-fi alkotása. Hivatalos forrásokból nem túl sokat tudhatunk róla, hiszen néha egy-egy interjúban említették és még láthattunk belőle egy cinematic előzetest is, amelyen természetesen szinte semmilyen információ nem szerepelt. Amiket eddig tudhatunk, azok jórészt „bennfentesektől” vannak és közel sem biztos az igazságtartalmuk.

Most két hatalmas elismeréssel és remek forrásokkal rendelkező újságíró értekezett arról, hogy mikor is fog ez az alkotás megjelenni. Jeff Grubb és Jason Schreier szerint egyáltalán nem olyan biztos az, hogy az idei év folyamán még a kezünkbe foghatjuk ezt az alkotást. Sőt, szinte egyetértenek abban, hogy bizony át fog ez csúszni a jövő év elejére. A legvalószínűbb megjelenési dátuma az a 2021-es Q1 lehet, hiszen bár jó állapotban van, a Covid ott sem könnyítette meg a dolgokat.

A kérdés már csak az, hogyha nem a Starfield, akkor fog-e esetleg még valami érkezni a Microsoft őszi/téli lineupjában a Halo Infinite mellé. Egészen érdekes dolgok derülhetnek majd ki az E3 során, azonban így valószínűnek tűnhet a Wolfenstein 3 startja valamikor októberben. Ne felejtsük el, hogy a Machine Games egy svéd stúdió és ott sokkal kevésbé volt bármiféle korlátozás, mint az USA területén.

Szinte biztosra vehető így, hogy nem kerültek a covid miatt jelentősebb lemaradásba az ütemtervektől. Azt se felejtsük el, hogy Blazkowicz következő kalandja után teljes erővel rá fognak állni az Indiana Jones projektre, így nem ártana minél hamarabb kiadni a Wolfenstein 3-at. Valószínűleg az E3 után okosabbak leszünk ilyen szempontból is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.