Lehet hinni az Activision közleményének?

Egészen érdekes dolgok hangzottak el egy befektetőknek tartott tájékoztató során.

Szinte már minden oldalról és a legtöbb szemponton végighaladva megtárgyaltuk, hogy bizonyos szivárogtatók szerint nincsen a legjobb állapotban az idei Call of Duty rész. Többen már egészen odáig mentek, hogy bizony nem is fog érkezni az ősz folyamán és „csak” a Modern Warfare 3 kampányának felújított verzióját fogjuk viszontlátni valamikor még a tél előtti időszakban.

Most azonban úgy néz ki, az Activision befektetőknek tartott értekezletéből kiderült egy s más a játékkal kapcsolatosan. Kezdjük először is a legelején, a legfontosabb dologgal. Ez alapján az idén ősszel kapni fogunk egy új Call of Duty-t és azt külön hangsúlyozták, hogy egy „prémium” felvonással lesz dolgunk. Valószínűleg ezt azért emelték ki, mert így tudhatóan nem egy remastert fogunk kapni valamelyik régebbi játékból.

Van még egy nagyon érdekes részlet, amely elhangzott ezen a tájékoztatón, miszerint ezt a fejezetet már teljes mértékben az új generációs konzolok és a PC köré tervezték. Hasonlót pletykálnak az idei Battlefield-ről is, így nem lenne meglepő, ha mindkét franchise feláldozná a PS4 és az Xbox One konzolokat a fejlődés oltárán. Hivatalos megerősítést nyert az is, hogy a Sledgehammer Games áll majd a rész mögött, viszont a témáját még természetesen nem árulták el. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy idén milyen felvonás fog érkezni ebből a legendás sorozatból.

Total
1
Shares
Previous Article
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield őrültségnek nevezte a Pókember: Nincs hazaút pletykáit, hogy Peter Parkerként visszatér

Next Article
Vaksötét

Stephen Lang karaktere visszavágásra készül a Vaksötét 2. első hivatalos képén

Related Posts