x
Filmek

Legyőzték A galaxis őrzőit a mozikban

Addig A galaxis őrzői film volt az abszolút augusztusi rekorder, de most új bajnokot kell köszöntsünk.

Legyőzték A galaxis őrzőit a mozikban
  • Publishedaugusztus 9, 2016

Addig A galaxis őrzői film volt az abszolút augusztusi rekorder, de most új bajnokot kell köszöntsünk.

Senki sem lepődött meg, mindenki arra készült, hogy a most bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag első hétvégéjén tarolni fog, mert minden rajongó erre a filmre lesz kíváncsi. Becslések szerint Amerikában három nap alatt 135 millió dollárt hoztak a mozik kasszái, ami rekordnak számít ebben a hónapban. A 2014-ben bemutatott A galaxis őrzői sokáig tartotta az augusztusi bevételek rekordját 94,3 millió dollárral, de most visszaszorult a második helyre, és új bajnokot kell avatnunk.

Azért megnéztük volna, hogy az Őrzők folytatása mit mutat nyitóhétvégéjén, és sikerül-e letaszítania a DC Comics-ot az első helyről, de erre nem lesz módja a filmnek, ugyanis a második részt 2017 májusában fogják bemutatni a mozikban. A DC egy darabig első helyen maradhat, nem kap kihívót az Öngyilkos osztag.

A filmet 57 országban mutatták már be, és a nemzetközi porondon nem sokkal maradt el az amerikai bevételektől, itt 132 milliót forgalmazott a kiadó, így tehát nem sokkal maradt el a Batman Superman ellen című filmtől. Ha azt nézzük, hogy itt nem voltak olyan nagy nevek, Jokert, Harley Quinnt, Deadshot-ot leszámítva, mint a Batman Superman ellen filmben, akkor szép teljesítményt mutatott első hétvégéjén a Warner Bros. új filmje. Talán majd az Öngyilkos osztag 2 felülmúlja az első részt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.