Légy bajnok a robusztus Street Fighter V: Champion Edition kiadással

A verekedős játékok szerelmeseinek különleges Valentin napi ajándékkal készül a Capcom.

A verekedős játékok szerelmeseinek különleges Valentin napi ajándékkal készül a Capcom.

Az eddigi leggazdagabb kiadás 2020. február 14-én debütál PS4-en fizikai formában, akik már rendelkeznek kópiával a játékból azoknak az upgrade kit azonnal elérhető a store-ból. A kiadás részeként ráadásul Gill (a Street Fighter III: New Generation főellenfele) is visszatér mint választható karakter!

A Street Fighter V: Champion Edition minden eddig megjelent kiegészítőt (kivéve a Fighting Chance, márka kollaborációs és Capcom Pro Tour DLC kosztümöket) az eredeti és a Street Fighter™ V: Arcade Edition kiadásból, valamint minden azóta kiadott újdonságot tartalmaz. Ezekkel együtt ez a robusztus kiadás 40 karaktert, 34 pályát és több, mint 200 kosztümöt kínál a játékosoknak, akik számos izgalmas, egyszemélyes és többszemélyes módban szállhatnak harcba.

Az új kiadás mellett a játékosoknak továbbra is elegendő a Street Fighter V alapkiadása a játék legnaprakészebb változatának eléréséhez, amivel minden további játékmódot is ingyenesen megkapnak. Emellett a DLC karakterek akár teljesen ingyenesen is feloldhatók a különböző játékbeli kihívások teljesítéséért kapott virtuális pénzzel. Természetesen a türelmetlenebbek, valós pénzért is megvásárolhatják őket, ám akad olyan tartalom ami csakis a játékban összegyűjtött pénzünkkel oldhatunk fel.

Ha esetleg nem jönne össze az ideális randi, vagy éppen ez lenne a megfelelő kiegészítő hozzá, akkor ne feledjétek beszerezni!

Total
0
Shares
Previous Article

Az Amazon máris berendelte A Gyűrűk Ura-sorozat második évadát

Next Article

Érkezik az új Half-Life játék

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!