x
Játékok

Látványos képsorokkal csábít az új Call of Duty Zombies módja

A kötelezőnek számító élőhalott aprítás ezúttal sem maradhat el.

Látványos képsorokkal csábít az új Call of Duty Zombies módja
  • Publishedoktóber 3, 2020

A Call of Duty-hoz már lassan órát lehet igazítani, a 2003-as debütálást követően csak egy évben (pont 2004-ben) nem kaptunk új epizódot. Idén ráadásul jócskán el vagyunk látva, hiszen a tavasszal kapott Warzone és a Modern Warfare 2 kampányának felújítása mellé hamarosan érkezik a teljes értékű új rész, a Call of Duty: Black Ops Cold War is.

A Zombies játékmód eredetileg a World at Warban tűnt fel és lett népszerű, azóta pedig a Black Ops sorozat minden részében újra előkerült, így talán nem csoda, hogy a Cold Warban is lesz, pláne hogy meg is ígérték a bejelentéskor. Most viszont egy igen hangulatos kedvcsinálót is kaptunk belőle.

Akinek a két és fél perces átvezető azonban nem volt elég, az tovább is ismerkedhet a Zombies-zal, mielőtt majd november 13-án, a játék megjelenésekor belevetné magát a mészárlásba. Az Activision egyébként továbbra sem állt le a nyolcvanas évek nagy slágereinek felhasználásával, ezúttal a Soft Cell : Tainted Love című dalát szedték elő.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.