Wide Screen
Image default
Gamer

Lássuk hát a Borderlands 3 egy pár új funkcióját

A Gearbox hétvégén két előadást is tartott, amelyben igazán érdekes új dolgokat tudhattunk meg a Borderlands 3-ról.

A Gearbox Software és a 2K két előadást is tartott a hétvégén, Orlandóban megrendezett Guardian Con keretében. A pénteki „Borderlands 3: At the Corner of Social and Streaming” során új részleteket osztottak meg a Borderlands 3 élmény három új aspektusáról: közösségi funkciók, élő közvetítés eszközök és hozzáférhetőségi lehetőségek. Lássuk is hát ezeket részletesebben.

Kezdjük is talán az elsővel, azaz a közösséggel. Az előadás alkalmával a Gearbox megerősítette, hogy a párbajok nem csak visszatértek, de jobbak lesznek, mint valaha. A sorozat történetében először, a Free-for-All Dueling opcionális 1-1-1-1 elleni kompetitív harcot tesz lehetővé, amivel vadonatúj módon küzdhetsz meg barátaiddal. A Gearbox bejelentette továbbá a tartalmas Discord integrációt, a tevékenységcsoport alapú párosítást, valamint az aszinkronikus párosítást, amivel a partnerek keresése közben is tovább játszhatsz.

Következzék folytatásképpen a közvetítés. A Gearbox az eredetileg májusban bejelentett innovatív ECHOcast Twitch kiegészítő új funkcióiról is beszélt. Amellett, hogy nézők átböngészhetik a közvetítő felszerelését és képességeit, valamint játékbeli zsákmányokat nyerhetnek, bizonyos feltételek teljesülésekor eseményeket is előidézhetnek a közvetítő játékában, mint például a Moxxi Mixer, a Badass Viever és sok más.

Befejezésképpen pedig térjünk rá a hozzáférhetőségre. Annak érdekében, hogy minden játékos élvezhesse a Borderlands 3 izgalmait, a Gearbox egy sor hozzáférhetőségi opciót fejlesztett ki, mint a teljes mértékben testre szabható gombkiosztás, ami teljesen kompatibilissé teszi a játékot, többek között az Xbox Adaptive kontrollerrel. A játékosok emellett számos headbob, auto-mantling és aim assist beállítás közül válogathatnak, valamint kiterjesztett felirat opciókat (szövegméret és átlátszóság) és a színvakokat érintő lehetőségeket is találhatnak.

Az egész előadáson azonban nem ez a három, hanem egy gyakorlatilag “plusz egy” feature volt a legérdekesebb, amely az új kijelölési rendszer. Ezzel gyorsan és hatékonyan kommunikálhatsz beszéd nélkül társaiddal. Ha kijelölsz egy ellenfelet, kincsesládát, fegyvert vagy más kulcsfontosságú pontot a világban, az kiemelve és karaktered egy releváns mondata kíséretében meg fog jelenni a játékban és a minitérképen egyaránt, hogy minden játékos láthassa.

Még több a témában...

Új dolgokat tudhattunk meg az NBA 2K20 MyCarrer módjáról!

Héja Szabolcs

Lássuk hát a Borderlands 3 előzetesét!

Héja Szabolcs

Így alakul a szeptember közepe-eleje Angliában játékeladási szempontból

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább