Lando Calrissian is visszatér majd a Han Solo filmben

Egy oldal úgy tudja, hogy a Disney és a LucasFilm már castingot is hirdetett a fiatal szerepre.

Egy oldal úgy tudja, hogy a Disney és a LucasFilm már castingot is hirdetett a fiatal szerepre.

Lando Calrissian hollétéről szinte semmit sem tudtunk meg a Star Wars: Az ébredő Erő című hetedik részből, és semmi sem utal arra, hogy a nyolcadik Star Wars filmben egyszer csak felbukkanna, még cameo szerepben sem. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Disney és a LucasFilm nem hagyja veszni a karaktert. A fiatalabb Lando-val már a Star Wars: Rebels animációs sorozatban találkozhattak a rajongók a Disney XD csatornán– ki más szólalhatta volna meg a karaktert a mesében, mint maga Billy Dee Williams színész, aki egykor Lando szerepét játszotta a A Birodalom visszavágban, illetve A Jedi visszatérben.

Egy friss ropogós pletyka szerint másodlagos karakterként szerepelni fog a csempész barátja a Han Solo: A Star Wars Story filmben. Ez lesz a franchise történetének második olyan filmje, ami mellékszálon fog futni. Ne feledjük, idén érkezik a Rogou One: A Star Wars Story – Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-off, aminek a második előzetesét már meg is nézhetitek az oldalon.

A Disney nem erősítette meg a The Wrap hírét, hogy valóban válogatásokat tartanának egy fiatal Lando szerepre „Chance” fedőnév alatt. A Chance szó jelentése amúgy is véletlen/kockázatot jelent, ez pedig egybevág a szerencsejátékkal, amiben Lando és Han nagymester. Az oldal már többször is olyan hír birtokába jutott, amiket később kénytelenek voltak megerősíteni, így ez lehet a következő olyan nagy bejelentés, amire a stúdiónak sajtóközleményt kell kiadnia a közeljövőben.

Total
0
Shares
Previous Article

Itt a legújabb előzetes A szökéshez

Next Article

KRITIKA: A zátony

Related Posts