Külön érkezhet a Halo Infinite egyjátékos- és multiplayer módja

Két részletben futhat be a következő küldetés.

A Halo Infinite kalandos utat járt be a bejelentés óta. Az eredetileg a Series család nyitócímeként beharangozott folytatás egy komoly halasztást szenvedett el a nyár folyamán, majd arról is olvashattunk híreket, hogy free-to-play többjátékos móddal érkezik Master Chief új kalandja. A megjelenésig még várhatóan jó pár fordulatra számíthatunk, ezek egyike az a friss lehetőség, hogy a kampány és a multiplayer különálló megjelenést kapnak majd.

Phil Spencer, az Xbox vezetője arról nyilatkozott, hogy nem zárkóznak el a szokatlan kiadás lehetősége elől. A 343 Industries csapata folyamatos jelentéseket ad arról, hogy halad a projekt, és ők fogják meghozni a végső döntést, miszerint a megszokott formában, vagy kettébontva érkezik a következő nagy exkluzív. Spencer kiemelte, hogy a cél a vérbeli Halo-élmény átadása, és a fejlesztés befejeztével azt fogják szem előtt tartani, hogyan járnak majd jobban a türelmes rajongók.

A Halo Infinite megjelenésének dátumát tehát egyelőre homály fedi, mindössze annyit tudunk, hogy 2021 folyamán érdemes számítani rá. Az Xbox Series S/X azonban ettől függetlenül, három hét múlva megjelenik, és a franchise korábbi részei mind játszhatóak lesznek az új konzolon.

Total
0
Shares
Previous Article

Holnaptól retteghetünk az Amnesia: Rebirth-ben

Next Article

A generáció legjobb PS4-es címei

Related Posts