Főoldal Filmek Krypto, a szuperkutya megjelenésére utalt James Gunn a készülő Superman: Legacy című filmben
Filmek

Krypto, a szuperkutya megjelenésére utalt James Gunn a készülő Superman: Legacy című filmben

Krypto, a szuperkutya fontos szerepet játszhat a DC Univerzum jövőjében.

565
Krypto The Superdog

A Superman: Legacy rendezője, James Gunn látszólag megerősítette a terveket, hogy Krypto, a szuperkutya szerepelni fog a 2025-ben ékező új Superman-filmben, de arra ne vegyünk mérget, hogy A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt kapja a szerepet. Miért pont ő lenne a kiszemelt? Nos, nézd meg a lenti videót, és megérted.

Mivel A galaxis őrzői: 3. rész már a mozikban, a film sajtókörútja véget ért, így James Gunn rendező teljes mértékben a DC Studios vezetésével és a Superman: Legacy rendezésével kapcsolatos feladataira koncentrálhat. Hatalmas izgalommal várjuk, mit hoz ki az Acélember következő részéből, és úgy összességében a teljesen újjáépített DC Univerzumból.

Gunn korábban már megosztotta a jó hírt, hogy elkészült a forgatókönyv első vázlatával, és úgy tűnik most, hogy mindenképpen számíthatunk Krypto, a szuperkutya megjelenésére. Miközben azzal viccelődött, hogy Űrlordot alakító Chris Prattnek felajánlotta a szerepet, Gunn lényegében megerősítette a szuperkutya szereplését a két múlva érkező filmben, amit a rajongók biztosan örömmel fogadnak majd.

Reméltem, hogy Krypto, a szuperkutya szerepét neked szánhatom. A forgatáson motion capture-t csinálhatnál, és négykézláb járhatnál, de beszélni nem tudnál.

James Gunn

Ezek a mondatok a lenn található videó végén hangoznak el, amikor Gunn és Pratt beszélgetnek. Persze, ha figyeltél, akkor ez a hír nem érhetett meglepetésként, hiszen a kutyabarát rendező már többször is kifejezte érdeklődését, hogy Krypto visszatérjen a képernyőre.

https://twitter.com/dcuworld/status/1655373029495406595?s=61&t=SnCO6aad_bktdX0jglb5sQ

Krypto bemutatása a filmben csak a kezdet lehet, és valószínűleg még nagyobb szerepet szán a karakternek a folytatásban. A szuperkutya nagy szerepet játszott a Supergirl: Woman of Tomorrow című képregényben, és mivel a közelgő filmnek ugyanaz a neve, mint Tom King népszerű képregénysorozatának, Krypto valószínűleg legalább olyan fontos szereplője lesz a DC Univerzumnak a képernyőn, mint a DC Comics képregényeiben.

A DC Studios várhatóan jelen lesz az idei San Diego-i Comic-Conon, és bár még túl korai lenne a készülő projektekből jeleneteket mutatni, szinte borítékolható, hogy azért kapunk néhány izgalmas hírt ezekből a készülő produkciókból.

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.