Wide Screen
Image default
Filmek

Közzé tették az új Star Wars: Canto Bight könyv részleteit

A Star Wars regényfolyamban soron következő Canto Bight című regény cselekményére vonatkozó információkat kaptunk a Star Wars Show révén.

A könyv négy novella hosszúságú történetből fog állni, amik Canto Bight kaszinóvárosban fognak játszódni. A város a Cantonica bolygón található, érdekessége a számos kaszinó és versenypálya mellett az is, hogy a következő, 8. Csillagok Háborúja mozifilmben Finn (John Boyega) és Rose Tico (Kelly Marie Tran) egy titkos küldetésben vesznek ott részt.

A négy címen kívül Saladin Ahmed, Rae Carson, Mira Grant és John Jackson Miller szemszögéből megírt sztorik rövid tartalmát is megtudhattuk és egy rövid bepillantást nyerhetünk a könyv borítójába is:

Az Ahmed’s Rules of the Game alatt futó rész egy űrlény buddy-komédia, ami két intergalaktikus bűnöző történetét meséli el, akik útjai egy fényűző kaszinóban keresztezik egymáséit. A helyzetből adódóan nem tehetnek mást, mint megbíznak egymásban, hogy túléljék a gengszterek és korrupt rendőrök támadását.

A Carson’s Hear Nothing, See Nothing, Say Nothing címre hallgató sztori egy híres masszőr, Lexo Sooger történetét meséli el, akinek egy rég nem használt titkos képességére kell támaszkodnia, hogy kimentse elrabolt lányát a gonosz gengszter Big Sturg Ganna kezei közül, aki egy visszautasított állás miatt áll bosszút a gyerekrablással.

A Grant’s The Wine in Dreams epizód egy alternatív dimenzió lehetőségét vázolja fel, ugyanis egy szeszkereskedő kalandjait követhetjük nyomon, aki egy vélhetően másik dimenzióból származó bort szeretne beszerezni.

A Miller’s The Ride pedig Kaljach Sonmi egy a Szerencsés Hármas ellen vívott vad pazaak játszma közbeni történetét követi végig.

A könyv 2017. december 5-én kerül majd a polcokra, pár nappal Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatója előtt.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahasoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon