Közzé tették az új Star Wars: Canto Bight könyv részleteit

A Star Wars regényfolyamban soron következő Canto Bight című regény cselekményére vonatkozó információkat kaptunk a Star Wars Show révén.

A Star Wars regényfolyamban soron következő Canto Bight című regény cselekményére vonatkozó információkat kaptunk a Star Wars Show révén.

A könyv négy novella hosszúságú történetből fog állni, amik Canto Bight kaszinóvárosban fognak játszódni. A város a Cantonica bolygón található, érdekessége a számos kaszinó és versenypálya mellett az is, hogy a következő, 8. Csillagok Háborúja mozifilmben Finn (John Boyega) és Rose Tico (Kelly Marie Tran) egy titkos küldetésben vesznek ott részt.

A négy címen kívül Saladin Ahmed, Rae Carson, Mira Grant és John Jackson Miller szemszögéből megírt sztorik rövid tartalmát is megtudhattuk és egy rövid bepillantást nyerhetünk a könyv borítójába is:

Az Ahmed’s Rules of the Game alatt futó rész egy űrlény buddy-komédia, ami két intergalaktikus bűnöző történetét meséli el, akik útjai egy fényűző kaszinóban keresztezik egymáséit. A helyzetből adódóan nem tehetnek mást, mint megbíznak egymásban, hogy túléljék a gengszterek és korrupt rendőrök támadását.

A Carson’s Hear Nothing, See Nothing, Say Nothing címre hallgató sztori egy híres masszőr, Lexo Sooger történetét meséli el, akinek egy rég nem használt titkos képességére kell támaszkodnia, hogy kimentse elrabolt lányát a gonosz gengszter Big Sturg Ganna kezei közül, aki egy visszautasított állás miatt áll bosszút a gyerekrablással.

A Grant’s The Wine in Dreams epizód egy alternatív dimenzió lehetőségét vázolja fel, ugyanis egy szeszkereskedő kalandjait követhetjük nyomon, aki egy vélhetően másik dimenzióból származó bort szeretne beszerezni.

A Miller’s The Ride pedig Kaljach Sonmi egy a Szerencsés Hármas ellen vívott vad pazaak játszma közbeni történetét követi végig.

A könyv 2017. december 5-én kerül majd a polcokra, pár nappal Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatója előtt.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Kiderült, mikortól láthatjuk a John Wick: 3. felvonást a mozikban

Next Article
The Batman

Jövő nyáron kezdődhet a The Batman forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!