x
Close


Közelgő események

Játékok

Közös rettegésre felkészülni!

Egy újabb játékmód került bemutatásra a nemsokára megjelenő horror játék kapcsán.

Közös rettegésre felkészülni!
  • Publishedaugusztus 13, 2019

Egy újabb játékmód került bemutatásra a nemsokára megjelenő horror játék kapcsán.

A Bandai Namco a kooperatív Shared Story mód után ma új fejlesztői naplón mutatta be a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan másik többjátékos Movie Night módját, melyben a kanapén melletted ülő barátaiddal együtt osztozhattok legfeljebb öten a rettegésben, ahogy különböző karaktereket irányítva alakítjátok a cselekményt döntéseitekkel.

Ha előrendeled a játékot a kijelölt üzletekben, akkor korai hozzáférést tudsz szerezni az egyszeri végigjátszását követően megnyíló Curator’s Cut módhoz, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatod különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelét. A Curator’s Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan 2019. augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkronnal.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.