Pókember

Kötve hisszük, hogy ez lenne a Pókember 3. címe, és ezt bizonyítékokkal is alátámasztották

Kiszivárgott a Pókember 3. címe?

Az ilyen és ehhez hasonló szalagcímbe sokan belefutottak múlt héten, miután a fél világon végigsöpört a hír, miszerint kiszivárgott a cím nélküli Pókember-film címe. Természetesen nem győzzük elégszer elmondani ilyen híreknél, hogy ezek nem hivatalos információk, így sokszor erősen megkérdőjelezhető a hírek alapja, ezért mindig egy marék sóval fogadjuk őket.

A hét elején több portál is lehozta, hogy a Pókember: Idegenben folytatása a Homesick címet kapta. A folytatásban sokan keresni fogják majd Peter Parkert, miután az előző rész végén Mysterio leleplezte Pókember személyazonosságát a világ előtt. Ennek eredményeként pedig sokan arra gondolnak, hogy a Spider-Man: Homesick lehet a trilógia utolsó filmcíme. Vannak azonban, akik máshogy látják, szerintük téves a felvetés.

Elsőként a Maxim és az Esquire lapok hozták le ezt a címet, majd a The Direct továbbnyomozott, s sikerült utolérni egy korábbi írót, aki megerősítette, hogy bennfentes információk hivatkozva nincs alapja a kiszivárgott címnek. Az egész elmélet egy olyan feltevésen alapul, amit szintén az Esquire közölt még hónapokkal korábban. Nem volt nehéz elhitetni a rajongókkal, hogy ez lesz a harmadik rész címe, hiszen az eddig két filmcímben is szerepelt a ’Home’ szó, s ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios között egy évvel korábban milyen vita robbant ki. A karakter jövője még nem biztos. A Sony saját univerzumot épít, a Marvel töretlenül szövi saját szálait, de hogy milyen sorsot szánnak Peternek ebben az univerzumban, az még a jövő zenéje.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy Charles Murphy a The Direct szerkesztője szerint a Homesick a munkacím lehet, és nagyon ritka, hogy ezekből kerül ki a végső cím. A forgatást valamikor ősszel kezdik, s ahogy Tom Holland már beszélt arról, a tervek szerint februárban ér véget a munka.

A cím nélküli Pókember-film 2021. december 16-án kerül a mozikba.

Pókember
Total
17
Shares
Previous Article

Quentin Tarantino és Jennifer Aniston a főhőse az elfeledett Spielberg játéknak

Next Article

Ilyen lett volna a Marvel's Spider-Man Kirsten Dunst és Tobey Maguire párosával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!