Farkas

Korai fejlesztési fázisban tart egy antológia Disney+ sorozat Rozsomák bemutatására?

Pletykák szerint már dolgoznak Rozsomák bemutatásán.

Amióta a Disney megszerezte az X-Men karakterek felett a jogot, csak azon tűnődünk, hogy mik lehetnek a Marvel Studios tervei az új karakterekkel. Mikor és hol mutatkoznak majd be ezek az új szereplők. Filmet vagy sorozatot kapnak, és ki fogja játszani az X-Men képregények egyik legismertebb karakterét, Rozsomákot. Kérdés az van bőven.

Miközben találgatunk, hogy Kevin Feige és társai mihez kezdenek az új szereplőkkel, megjelent egy újabb pletyka a külföldi médiában. Arról írnak, hogy egy antológia sorozaton kezdett dolgozni a Marvel Studios. Még gyerekcipőben jár a projekt, de úgy tartják, hogy Rozsomák központi szereplő lesz benne.

A That Hashtag Show értesülései szerint egy Rozsomák antológia sorozaton dolgoznak a Disney+ streamingszolgáltatóra. Állítólag a sorozat Logan különböző állomásait mutatja majd be több évadon keresztül, köztük például az első évadban a K részlegen töltött időt és a mutáns X-Fegyverré való átalakulására fókuszál majd.

A Marvel úgy gondolja, hogy egy antológia sorozattal lehetőségük nyílik bemutatni ezt a karaktert a Marvel Moziverzumban, miközben szabadságot is ad nekik abban, hogy úgy tárják fel a karakter eredetét és múltját, hogy azzal nem befolyásolják Rozsomák X-Men-filmekben betöltött szerepét. Természetesen mondanunk sem kell, hogy ezek nem hivatalos beszámolók, bár a lap több pontos információt is szállított az elmúlt időben, de erősen megkérdőjelezhető a mostani állításuk. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy egy ilyen fontos és ismert karaktert miért a Disney+ platformon mutatnának be előbb, amikor megtehetnék egy mozifilmben is, ahogy teszik azt a Fantasztikus Négyes csapatával.

Total
4
Shares
Previous Article

Min dolgozik az Insomniac?

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Wyatt Russell lelőtte A Sólyom és a Tél Katonája fináléját egy nagy visszatérővel?

Related Posts